Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DVR-550HX 160GB

 Lägg i lista  Jämför
Pioneers instegsmodell från deras senaste produktserie. Med en hårddisk på 160GB finns det gott om plats att spela in dina favoritprogram eller filmer (analogt och digitalt). Med lägsta upplösning klarar du faktiskt att få in hela 455 timmar på disken. Som vanligt när det handlar om Pioneer finns menyerna på svenska & inspelning gör du med bara ett knapptryck (One touch recording).
Önskar att bli av med ett par apparater och fjärrkontroller kan du använda recordern som ett mediacenter för ljud & bilder. Du kan snabbt & enkelt spara ner dina CD-skivor (x6 i hastighet) till hårddisken och spela upp fortsättningsvis utan att behöva krångla med massa skivor och kamera. Vill du titta eller kanske rent av redigera dina egenfilmade filmer kan du ansluta din DV-kamera till recordern via Firewire.
Förutom möjligheten att skal upp bilden till 1080p klarar den att spela Jpeg, DivX, WMA, Mp3 m.m. utan bekymmer. För att olika produkter skall kunna upptäcka och kommunicera med varandra har denna recorder begåvats med CEC (Consumer Electronic Control). Det fina med detta är detta inte bara innefattar Pioneer utan alla märken som stöder denna teknik.
Stäng
Pioneers instegsmodell från deras senaste produktserie. Med en hårddisk på 160GB finns det gott om plats att spela in dina favoritprogram eller filmer (analogt och digitalt). Med ... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser