Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer PDP-435HDE

 Lägg i lista  Jämför
5:e generationens plasmaskärmar från Pioneer är inte helt oväntat deras bästa. EISA har redan utsett 43 tumsskärmen till Bästa Plasma-TV 2004-2005 och efter att själva ha fått en visning kan vi intyga att det är de bästa plasmaskärmarna på marknaden. En förklaring till skärmarnas fina bild är att Pioneer, till skillnad från tillverkare som säljer 42 tums skärmar för 20-30.000:-, jobbar med XGA-upplösning (1024 x 768) vilket ger en mycket mer detaljerad bild än konkurrenternas lågprisskärmar med upplösningar som 853 x 480 (det innebär att en vanlig TV-bild tappar 96 linjer = sämre bild än en vanlig TV).
De två stora nyheterna på de nya skärmarna är dels Advanced Super CLEAR Drive System som gör att skärmen kan jobba med 1920 gråskalar per grundfärg vilket i sin tur betyder att skärmen kan visa otroliga 7 miljarder olika färger! Den andra än Direct Colour Filter som är en tunn film som appliceras istället för en extra glasskiva, som de tidigare modellerna hade, och som ger 20% bättre kontrast samt en lägre vikt.
Det finns 3 olika 43-tums modeller där skärmen är densamma i alla paket men där funktionerna och mediaboxen skiljer sig åt. PDP-435HDE är ett steg uppifrån FDE-modellen och det som tillkommer är: finare fjärr, bild-i-bild, VGA-ingång för dator, hörlursutgång, subwooferutgång, Home Gallery för att visa kort samt programguide. Mao den perfekta bildvisaren i alla hem!
För att kunna erbjuda bästa möjliga bild finns ingång för HDMI (HDCP-kompatibel DVI går också bra), 3 scart (2 RGB), komponent, s-video, komposit samt en VGA-ingång för datorn.
Mediaboxen är 420 x 90 x 295 mm och väger 4.9 Kg och ingår i priset. Stativ och högtalare köpes som tillbehör.
Stäng
5:e generationens plasmaskärmar från Pioneer är inte helt oväntat deras bästa. EISA har redan utsett 43 tumsskärmen till Bästa Plasma-TV 2004-2005 och efter att själva ha fått en ... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser