Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-AX5Ai

 Lägg i lista  Jämför
Mer info kommer inom kort!
AX5Ai tar över efter AX5i och det här är receivern för den riktige entusiasten. Den har många likheter med flaggskeppet AX10Ai som tex att transformatorn är fäst i 5 st metallplattor där ingen skruv går igenom alla plattor, alla skruvar är rundade i änden för att minska risken för störningar, fötterna är gjorda av ett speciellt resonansdött stål osv. För den som vill ha det bästa och kunna påverka alla inställningar själv är AX5Ai det perfekta valet.
Med RS-232 kontakten kan AX5Ai kopplas till en PC och med Pioneers programvara kan man se hur ljudet beter sig i rummet. Flytta tex en byrå till en annan vägg och gör en ny mätning så ser du direkt vilken skillnaden blev.
AX5Ai har fått en helt ny förstärkardel med nya MOSFET-kretsar, ny transformator och större kondensatorer för att kunna ge ännu mer effekt blixtsnabbt.
THX Select certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller ljudet och materialet. Utöver denna kontroll är AX5Ai finkalibrerad av AIR Studios i London.
Det som skiljer den rent funktionsmässigt från 1014 och 2014i är att den har ett mer avancerat MCACC, en annan fjärrkontroll, phonoingång för vinylspelare samt fler in- och utgångar. Tex har den en USB-ingång för den som vill spela upp musik från sin dator. Också väger den 6 kg mer!
Med Pioneers MCACC (ljudkalibrering) och den medföljande mikrofonen får du ett perfekt ljud på ett par minuter men en enkel knapptryckning!
Förstärkardelen är på 7 x 100 watt (8 ohm) och består av Pioneers egna MOSFET-kretsar. Om de två extra surroundkanalerna inte används går det bra att bi-ampa fronthögtalarna.
AX5Ai kan koda av i princip allt inklusive DTS-ES (Matrix 6.1 & Discrete 6.1), Dolby Digital EX, DTS 96/24 samt DPL 2x.
Fjärrkontrollen kan programmeras med nos-mot-nos metoden och därmed kan du styra allt i din anläggning med en fjärrkontroll!
Stäng
Mer info kommer inom kort!
AX5Ai tar över efter AX5i och det här är receivern för den riktige entusiasten. Den har många likheter med flaggskeppet AX10Ai som tex att transformatorn...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (16)
Inga priser