Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon AVR-1905

 Lägg i lista  Jämför
1905 är en mer flexibel modell än lillebror 1705. Fler in- och utgångar, möjlighet att driva högtalare i ett annat rum (kallas multi zone av Denon), mer effekt samt OSD-menyer för enklare installation.
Hjärtat i AVR-1905 är transformatorn som fått ärva en hel del från storebror AVR-3805. Vibrationsabsorberande upphänging och isolerad kärna för att minska risken för störningar. Strömmen leds till 7 st slusteg som producerar 80 watt vardera vid 8 ohm vilket är tillräckligt för att driva de flesta högtalare.
Multi zone kan användas dels genom att driva ett par högtalare i ett annat rum med de två extra slustegen om man har en 5.1-uppsättning av högtalare i huvudrummet och dels genom lågnivå till ett externt slutsteg i ett annat rum.
Dekodern hanterar alla på DVD förkommande ljudformat. D/A-omvandlingen sköts av 192 Khz/24 bits D/A-omvandlare för bästa ljud. 1905 är gjord för att klara det stora frekvensomfånget som DVD-Audio och SACD har.
En bra receiver för den som ställer krav och vill ha något som är modernt i flera år!
Stäng
1905 är en mer flexibel modell än lillebror 1705. Fler in- och utgångar, möjlighet att driva högtalare i ett annat rum (kallas multi zone av Denon), mer effekt samt OSD-menyer för... Läs mer
Jämför pris på alla Denon Surroundförstärkare (16)
Inga priser