Prisjakt
Annons

Uncharted: Drake's Fortune (PS3)

Uncharted: Drake's Fortune (PS3)

Genre: Äventyr, Plattform, Shooter, Lanseringsår: 2007, Rek. åldersgräns: 16 år
PrishistorikNu 49 kr
Jämför

Uncharted: Drake's Fortune (PS3)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.7
(68)
Vi har hittat produkten i totalt 6 butiker, varav 4 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.
Annons
Annons

Produktinformation

Grafik (8/10): Väldigt vacker och stämningsfull för det mesta. Animationer av världsklass. Tråkig karaktärsdesign, ansiktsuttryck från Kalle Anka och livlösa ögon drar ner betyget något.
Spelkänsla (7/10): Varierar kraftigt med olika partier av spelet. Vattenskoterdelarna är nere i en fyra, i vissa strider är det uppe i en sjua, men högre når det aldrig. Trots bra grafik, kontroll, ljudeffekter och passande spännande musik.
Varaktighet (7/10): Det tog ungefär åtta timmar för mig att klara spelet och då orkade jag inte leta efter blänkande skatter i banorna eller försöka klara de rewards som finns inlagda. Lagom långt, lagom svårt på mellansvårighetsgraden.
Slutsats (7/10): Jag blir aldrig riktigt engagerad i Uncharted. När det är som mest spännande väljer Naughty Dog helt fel väg. Det blir aldrig bättre än "bra" och det finns alldeles för mycket små och stora brister. Jag hade väntat mig mer än så här.

Det billigaste priset för Uncharted: Drake's Fortune (PS3) just nu är 49 kr. Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin PlayStation 3-spel med ett genomsnittligt betyg på 4.5 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 6 butiker.

Genre
Äventyr, Plattform, Shooter
Lanseringsår
2007
Rek. åldersgräns
16 år
Max antal spelare (oavsett spelsätt)
1 spelare
Online multiplayer
Nej
Lokal multiplayer
Nej
Annons
Annons