Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Uncharted: Drake's Fortune (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Grafik (8/10): Väldigt vacker och stämningsfull för det mesta. Animationer av världsklass. Tråkig karaktärsdesign, ansiktsuttryck från Kalle Anka och livlösa ögon drar ner betyget något.
Spelkänsla (7/10): Varierar kraftigt med olika partier av spelet. Vattenskoterdelarna är nere i en fyra, i vissa strider är det uppe i en sjua, men högre når det aldrig. Trots bra grafik, kontroll, ljudeffekter och passande spännande musik.
Varaktighet (7/10): Det tog ungefär åtta timmar för mig att klara spelet och då orkade jag inte leta efter blänkande skatter i banorna eller försöka klara de rewards som finns inlagda. Lagom långt, lagom svårt på mellansvårighetsgraden.
Slutsats (7/10): Jag blir aldrig riktigt engagerad i Uncharted. När det är som mest spännande väljer Naughty Dog helt fel väg. Det blir aldrig bättre än "bra" och det finns alldeles för mycket små och stora brister. Jag hade väntat mig mer än så här. Stäng
Grafik (8/10): Väldigt vacker och stämningsfull för det mesta. Animationer av världsklass. Tråkig karaktärsdesign, ansiktsuttryck från Kalle Anka och livlösa ögon drar ner betyget... Läs mer
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 14 butiker, inkluderat 8 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter och demoprodukter
Gamesplace.se Gamesplace.se i Fri frakt på order över 299:-
Nytt och begagnat, spel m.m.
Köper även in begagnat.
(7 omdömen) 149:-   191:- Till butiken
GameShop GameShop i Butik på Högbergsgatan 32
vid Götgatsbacken, Södermalm
Vi köper dina spel
(651 omdömen) 491:-   491:- Till butiken
Denna produkt har 12 alternativa priser från 50:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.

Prisspridning: 70,94% - högre än snittet för playstation 3-spel (43,19%).