Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic PT-AE700

 Lägg i lista  Jämför
Panasonic var det företag som gav oss en av de första 16:9-projektorerna i en prisklass som passade de flesta. Sen dess har man radat upp testvinnare och nu är det dags för ännu en magnifik maskin: PT-AE700E.
Ljusstyrkan har höjts till 1000 ANSI-lumen, kontrasten till otroliga 2000:1 och på baksidan hittar vi en HDMI-ingång för att kunna ta emot en digital bildsignal (480p, 576p, 720p och 1080i). Den som har en DVD-spelare med HDCP-kompatibel DVI-utgång använder en DVI -> HDMI-kabel (se tillbehör).
Som vanlig har Panasonic lyssnat på sina kunder och därför har 700E utrustats med en lens shit joystick. Det innebär att man kan justera obejktivet i höjd- och sidled och det förenklare installationen avsevärt.
Under skalet hittar vi 3 st nya LCD-paneler på 1280 x 720 pixlar. Det som gör 700E ett snäpp vassare än konkurrenterna är Panasonics Smooth Screen-teknik som nästan helt eliminerar synliga pixlar i den färdiga bilden och det var en av anledningarna till att föregångarna 300E och 500E vart så populära.
Fläktljudet är detsamma som på förgångaren och 27 dB är mycket bra! Lampan har en estimerad brinntid på ca 5000 timmar innan den måste bytas.
Något som Panasonic länge varit ensamma om är att förse sina projektorer med en scartingång. Med tanke på att alla DVD-spelare, VHS-spelare och digital-boxar har scartutgång kan man undra hur de andra tillverkarna tänker. Förutom scartingången finns en VGA-ingång för datorer, en komponentingång (YPbPr) som tar 480p och 576p, en s-video och en kompositingång samt sist men inte minst en HDMI-ingång för den som vill ha bästa möjliga bild (fungerar både med HDMI och DVI).
Stäng
Panasonic var det företag som gav oss en av de första 16:9-projektorerna i en prisklass som passade de flesta. Sen dess har man radat upp testvinnare och nu är det dags för ännu e... Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic Projektorer (105)
Inga priser