Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Infinity Kappa Center

 Lägg i lista  Jämför
Infinity Kappa Center ska användas i en hembio tillsammans med övriga Kappa-högtalare. Med dubbla 6½-tums basar och ett 4 tums mellanregister är det ingen risk för klen ljudbild i mitten!
Kappa-serien är byggd med de bästa materialen för en så stum konstruktion som möjligt när det gäller oönskade resonanser. Elementen är byggda med C.M.M.D-teknik (Ceramic Metal Matrix Diaphragm) som är en kombination av keramik och aluminium. Det är 3 gånger så styft som titan och 85 gånger så styft som en vanlig papperskon. Resultatet är ett element som kan röra sig snabbt och exakt!
Högtalarkontakterna är guldpläterade och den som vill kan använda bi-wiring eller bi-amping för att driva Kappa-högtalarna.
Stäng
Infinity Kappa Center ska användas i en hembio tillsammans med övriga Kappa-högtalare. Med dubbla 6½-tums basar och ett 4 tums mellanregister är det ingen risk för klen ljudbild i... Läs mer
Jämför pris på alla Infinity Centerhögtalare (4)
Butik Info Mervärde Omdöme Pris   Lagerstatus Inkl. frakt Länkar Benämning
Erbjudanden från 1 butiker, inkluderat 0 betalande butiker.
Vårt mål är att lista alla erbjudanden som finns på marknaden.
Läs mer
Visa begagnade produkter och demoprodukter
Denna produkt har ett alternativt pris från 1 600:- . Du kan välja vilka du vill se på din inställningssida. Du kan också klicka här för att visa alla.