Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Denon AVR-2105

 Lägg i lista  Jämför
Ett kliv upp ifrån 1905 som innebär ännu mer in- och utgångar, mer effekt, phonoingång (för vinylspelare) och automatisk setup med hjälp av mikrofon.
Auto setupen går till så att man placerar den medföljande mikrofonen vid lyssningspositionen och sedan trycker på en knapp. Någon minut senare har 2105 tagit reda på vilka högtalare som är inkopplade, vilket avstånd det är till dem och med hjälp av detta kalibreras ljudet för att låta så bra som möjligt. Mycket smidigt!
Hjärtat i AVR-2105 är transformatorn som fått ärva en hel del från storebror AVR-3805. Vibrationsabsorberande upphänging och isolerad kärna för att minska risken för störningar. Strömmen leds till 7 st slusteg som producerar 90 watt vardera vid 8 ohm vilket är tillräckligt för att driva de flesta högtalare.
Multi zone kan användas dels genom att driva ett par högtalare i ett annat rum med de två extra slustegen om man har en 5.1-uppsättning av högtalare i huvudrummet och dels genom lågnivå till ett externt slutsteg i ett annat rum.
Dekodern hanterar alla på DVD förkommande ljudformat. D/A-omvandlingen sköts av 192 Khz/24 bits D/A-omvandlare för bästa ljud. 2105 är gjord för att klara det stora frekvensomfånget som DVD-Audio och SACD har.
2105 passar den som har ett lite större rum eller lite mer trögdrivna högtalare och vill ha en riktigt bra A/V-receiver som är enkel att ställa in!
Stäng
Ett kliv upp ifrån 1905 som innebär ännu mer in- och utgångar, mer effekt, phonoingång (för vinylspelare) och automatisk setup med hjälp av mikrofon.
Auto setupen går till så att m...
Läs mer
Jämför pris på alla Denon Surroundförstärkare (14)
Inga priser