Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony VPL-AW10

 Lägg i lista  Jämför
De nya projektorerna från Sony går under Bravia vilket talar för lika god kvalitet som Sony\'s LCD TV som går under samma serie.
Med en upplösning på 1280 x 720 är den givetvis HD-ready. Den kan även ta emot 1080/24p som sedan skalas ned till 720p vilket gör det enklare vid användning tillsammans med de nya HD-formaten eller tex Playstation 3. Standard inom filmindustrin är 24 bilder per sekund och det har Sony tagit hänsyn till i sina nya projektorer så att man kan njuta av filmen så som den är tänkt.

Projektorn har en manuell 1,6x zoom och på bara 2.3 meters avstånd kan man få en bild på 80 tum vilket gör att den lämpar sig även i små rum. Denna modell saknar lens shift. Fläktljudet har man lyckats få ner till 20dB (eco mode) vilket gör att det inte stör även vid de tystaste scenerna i filmen. Man har även satt i en lampa med hela 1300 ANSI-Lumen vilket gör att man kan få en bra bild i vardagsrummet trots ströljus.
Med hjälp av Sony\'s advance iris når man upp till 6000:1 i kontrast i \"auto iris\" läget.

Självklart har den även en HDMI-ingång vilket gör den kompatibel med alla nya spelare. Stäng
De nya projektorerna från Sony går under Bravia vilket talar för lika god kvalitet som Sony\'s LCD TV som går under samma serie.
Med en upplösning på 1280 x 720 är den givetvis HD-...
Läs mer
Jämför pris på alla Sony Projektorer (70)
Inga priser