Prisjakt
Annons

Guild Wars: Eye of the North (Expansion) (PC)

Guild Wars: Eye of the North (Expansion) (PC)

Genre: MMO, RPG, Fantasy, Lanseringsår: 2007, Operativsystem: Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows Vista
PrishistorikNu 197 kr
Jämför

Guild Wars: Eye of the North (Expansion) (PC)

Jämför

Produktinformation

Grafik (8/10): Trots att grafikmotorn har några år på nacken fortsätter Guild Wars att imponera. Högklassig design, läckra karaktärer tillsammans med varierade och storslagna miljöer gör att det är en njutning av vandra omkring i de nya områdena. Det hade inte skadat med fler och mjukare animationer i striderna och mellanskvenserna känns ganska trista. De hade behövt mer inlevelse.
Spelkänsla (8/10): Vare sig man spelar solo med hjältar och henchmen eller med andra spelare är det lätt att bli fångad. Storyn känns inte lika vass som tidigare kampanjer, men viljan att utforska alla nya områden och raser gör tillsammans med ett superbt stridsystem underhållningen prima.
Varaktighet (8/10): Förutom huvudstoryn (som dock är i kortaste laget) och alla sidospår väntar 18 massiva grottsystem att klara av. Detta ihop med jakten på alla titlar och annat godis som går att spara i Hall of Monuments gör att alla har att göra tills Guild Wars 2 kommer.
Slutsats (8/10): Även om de stora nyheterna är få så hittar man mer av allting som fanns innan, i positiv bemärkelse. Utan att på långa vägar ha spelat mig trött på serien finns det ändå en oro om att det börjar bli aningen enformigt. Det är tur att det är sista expansionen innan tvåan kommer, för om det kom en liknande till skulle inte betyget bli lika givmilt och det håller nog många med mig om. Alla som spelat sig sönder och samma på alla expansioner kan nog uppleva Eye of the North som mer innehållsfattigt än vad de förväntade sig. Därmed skulle säkerligen betyget bli ett snäpp lägre också.

Det billigaste priset för Guild Wars: Eye of the North (Expansion) (PC) just nu är 197 kr. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Genre
Lanseringsår
2007
Operativsystem
Windows 2000, Windows XP, Windows 95, Windows 98, Windows Vista
Format
Download, Fysisk utgåva
Online multiplayer
Ja
Rek. åldersgräns
12 år
Annons
Annons