Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic DMR-E95

 Lägg i lista  Jämför
DMR-E95H är i grunden identisk med DMR-E85H men har ett par mycket användbara finesser som gör den till ett mycket bra köp.
Till att börja med är hårddisken dubbelt så stor, dvs 160 GB, och kan rymma hela 284 timmar med film eller video. På framsidan finns en DV-ingång (FireWire) för enkel inkoppling av en DV-kamera. E95H har också slot-in för SD-kort och PC-kort. Mao går det bra att ta minneskortet från en kompatibel kamera och stoppa direkt i DVD-recordern för visning (och bränning om man så vill).
Inspelningen sker på DVD-RAM, DVD-R eller hårddisken och det finns 4 olika kvalitetslägen att välja mellan som sträcker sig från 1 till 8 timmar på skivorna och från 34 till 284 timmar på hårddisken. DVD-R kan spelas upp i alla moderna DVD-spelare.
De som spelats in på hårddisken kan enkelt föras över till DVD-R med 32 gångers hastighet eller till DVD-RAM 24 gångers hastighet.
En mycket användbar funktion är Chasing Playback som innebär att man samtidigt som inspelningen pågår kan börja titta på den från början, och den fortsätter att spela in! Perfekt om man kommer hem en kvart för sent och vill se programmet från början
Har du en skärm eller projektor som tar emot en progressiv komponentsignal är E95H ett perfekt val då den kan skapa en sån signal för både NTSC och PAL.
För den som tänker spela in från en anna DVD-spelare eller en digitalbox kan det vara bra att veta att DMR-E95H tar emot RGB på sin scartingång för bästa bild.
Stäng
DMR-E95H är i grunden identisk med DMR-E85H men har ett par mycket användbara finesser som gör den till ett mycket bra köp.
Till att börja med är hårddisken dubbelt så stor, dvs 16...
Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic DVD-spelare (5)
Inga priser