Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KEF KHT-3005 5.1

 Lägg i lista  Jämför
Det perfekta kompakta 5.1 systemet för den riktigt kräsne med smak för sköna linjer och utmärkt känsla i material och återgivning. Vi blev mycket positivt överraskade hur stort detta systemet verkligen spelar och den enorma kraften i subwoofern. Ljudet påminner i stort om 2005.2 men allt är ett eller två snäpp bättre - mer dynamik, öppnare, renare och mer naturligt lättflytande. Klarar både film och musik galant utan att det på något sätt känns som en kompromiss på grund av storleken. Helt nyutvecklade Uni-Q element med diskanten placerad i mitten ger en fin spridning och den nya upphängningen av konen med SST teknik (Sealed Suspension Technology) mellan bas/mellanregistret och diskanten ger ett markant renare och mer kraftfullt ljud. Elementet har också försetts med ribbor som styvar upp konen så att röster återges naturligt med extremt låg distortion.
Kabinetten är i gjuten massiv aluminium vilket ger tyngd och stabilitet. Den rundade formen gör att man minimerar stående interna vågor för att ge ett fylligt och omslutande ljud med stor 3D känsla. Det var längesedan vi såg ett kompakt system med så hög finish på kabinett och kontakter, det passar in i alla miljöer där man vill ha något riktigt stilrent som samtidigt låter minst lika bra som det ser ut! Högtalarna levereras med ett smidigt väggfäste men de kan även ställas på bord eller på golvstativ (stativet är tillbehör).
Centerhögtalaren har försetts med samma utmärkta Uni-Q element som front och satellithögtalarna men har som bonus lite större kabinett. Detta huserar även två extra baselement på varsin sida om Uni-Q elementet. Denna lösning ger en mycket tydlig återgivning av dialogen i filmer och även musik vid multikanalslyssning.
Subwoofern heter HTB2 och har ett inbyggt digitalt klass D slutsteg på hela 250 Watt och dubbla 10\" baselement (en aktiv och en slavbas på motstående sida). Den extrema formgivningen är både funktionell och praktisk - här kan du själv välja om du vill ha den stående eller liggande i mån om utrymme eller smak. Karaktären är djup och snabb, bas som känns men framförallt är musikalisk och låter äkta.
Designen är bland det snyggaste som hittills presenterats från KEF och för att bibehålla de rena linjerna finns inga hål för grillarna till högtalarna, de hålls istället på plats av magneter! Dessa är av slutet magnetsystem så de stör inte TV-apparater eller annnan känslig elektronik. Välj mellan två olika färger, antingen högblank pianosvart lack eller högblank silverlack - valet är ditt! Stäng
Det perfekta kompakta 5.1 systemet för den riktigt kräsne med smak för sköna linjer och utmärkt känsla i material och återgivning. Vi blev mycket positivt överraskade hur stort de... Läs mer
Jämför pris på alla KEF Högtalarpaket för hembio (5)
Inga priser