Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony RDR-HXD870 160GB

 Lägg i lista  Jämför
En helt ny generation med DV-Recorders från klassiska Sony vars grundtanke är att vara multimediacentralen i ditt hem.
Den ger dig möjlighet att spela in och bränna TV-material direkt på en DVD-skiva. Dessutom hanterar den bilder, filmer och musik från hårddisken.
Den inbyggda linjedubbleraren gör ett finfint jobb med bilden och kan i princip fixa upp kvaliteten på TV och DVD till HD (1080i eller720p). Denna modell är även utrustad med en DVB-T mottagare för marksänd digital-TV. Skulle du vilja skriva ut dina bilder som du lagrat kan du koppla en PictBridge-kompatibel skrivare direkt till denna enhet.
Att spela in på en hårddisk ger dig många fördelar. Du kan bl.a. pausa under en sändning och det går t.o.m att spela in samtidigt som du tittar på en tidigare lagrad inspelning. Med en hårddisk på 160GB kan du spela in över 455 timmar i Standardläget. Är du mer noggrann med kvaliteten på din inspelning är HQ+ det rätta valet för dig. Detta kräver visserligen mer diskutrymme men ger en betydligt bättre bild med mindre brus och artefakter.
Då det nu för tiden tenderar att bli löjligt många fjärrkontroller vid våra TV-soffor har Sony utvecklat ett system som styr hela anläggningen och detta kallas Theatre Sync.
Med ett enkelt knapptryck startar du upp din Sonyanläggning (Blu-Rayspelare, Receiver, TV etc.) och anpassar bild/ljud det som du har ställt in.
Stäng
En helt ny generation med DV-Recorders från klassiska Sony vars grundtanke är att vara multimediacentralen i ditt hem.
Den ger dig möjlighet att spela in och bränna TV-material dir...
Läs mer
Jämför pris på alla Sony DVD-spelare (3)
Inga priser