Prisjakt
Annons

ADEO Tensio Professional 16:9 94" (208x117)

ADEO Tensio Professional 16:9 94" (208x117)

Bildförhållande: 16:9, Duktyp: Motordriven, Bildstorlek: 94 tum
Jämför

ADEO Tensio Professional 16:9 94" (208x117)

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4
(1)
Annons

Produktinformation

Mycket bra och samtidigt prisvänlig tab tensionduk från italienska Adeo. En duk som expertisen rankar som ett lika bra men betydligt billigare alternativ till svindyra high end dukar.

Tab Tension systemet innebär kortfattat att duken spänns ut åt sidorna med ett wire-system och nedåt av egentyngden och bottenprofilen. Resultatet blir en duk lika platt som en ramspänd fast med den enorma fördelen att den rullas upp lika enkelt som vilken elektrisk rullduk som helst. Adeo har tagit fram en helt egen patenterad variant av tab tension systemet - två segment som monterats på bottenprofilen, där sidotrådarna är monterade. Detta innovativa stretchsystem ger en mycket jämn yta även om man utnyttjar dukens hela black-drop på upp till 100cm!

Vi rekommenderar denna duk som det självklara alternativet till den som söker maximal bildkvalitet från sin projektor och perfekt slät yta utan rynkor. Dukan kan både tak- och väggmonteras med det enkla upphängningssystemet. Extra black-drop kan specialbeställas i multiplar om 5cm upp till max 100cm. Det är ett pris för black-drop oavsett hur mycket man behöver. Normalt brukar 30-40cm vara lagom (ber. på takhöjd i rummet).

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Bildförhållande
Bildstorlek
94 tum
Dukfärg
Vit
Bredd
208 cm
Funktioner
Svarta kanter, Tab tension
Annons
Annons