Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DV-575A

 Lägg i lista  Jämför
575A ersätter 565A och de stora nyheterna är en ny videodel på 108 MHz/12 bits som kan skapa en progressiv bild i både NTSC och PAL, uppspelning av DixX (3.11m 4.x och 5.x), bättre och snabbare JPG-hantering.
DV-575A är en av marknadens mest mångsidiga DVD-spelare i den här prisklassen eller vad sägs om möjligheten att spela upp följande format: DVD-Audio, SACD (både 2 och flerkanals inspelningar), DVD-Video, DVD-R/RW, CD, CD-R/RW, VCD, SVCD, MP3 och JPEG (både brända på CD-R/RW samt Kodaks och Fujis egna) DivX och WMA.
D/A-omvandlarna för ljudet kommer från BurrBrown och är som tidigare på 192 kHz/24 bits. Spelaren har inbyggd dekoder för Dolby Digital och DTS. På baksidan hittar vi en 5.1-lågnivå utgång för överföring av tex DVD-Audio eller SACD. Det digitala ljudet kan skickas antingen med en coaxialkabel eller en optiskkabel. För vanlig TV finns det en scart-utgång (RGB), s-video och komposit.
För att kunna spela DVD-Audio/SACD måste DVD-spelaren kopplas till förstärkarens 5.1 ingång via analoga RCA-kablar. Tex Supras 6 RCA - 6 RCA eller Goldkabel 6 RCA om man ska utnyttja alla kanaler. Denna koppling kan också användas för DVD-Video och då används DVD-spelarens inbyggda dekoder och inte förstärkarens (för att använda förstärkarens dekoder ska överföringen vara digitala).
Med lång erfarenhet av Pioneers DVD-spelare och deras förmåga att återge ljud och bild är detta en spelare vi varmt rekommenderar. Framför allt till den som sätter stort värde på bra musikåtergivning.
Stäng
575A ersätter 565A och de stora nyheterna är en ny videodel på 108 MHz/12 bits som kan skapa en progressiv bild i både NTSC och PAL, uppspelning av DixX (3.11m 4.x och 5.x), bättr... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser