Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Panasonic Viera TH-50PV30

 Lägg i lista  Jämför
Plasma-TV i den nya Viera-serien med inbyggd TV-tuner, så det är bara att koppla in antenn och ström för att kunna se på TV. Inga externa enheter krävs. Den integrerade kortläsaren för SD-kort och PCMCIA gör det enkelt och roligt att visa digitala jpeg-bilder på din plasmaskärm.
Plasma som är enkel att ställa in och ger en enastående bildkvalitet, med inbyggd TV-tuner så att den ställs in exakt som en vanlig TV. Skillnaden är att TH-50PA30 kan hänga som en bild på hela 50 tum på väggen. Den har allt du kan förvänta av en modern TV, och mer. Självsökande inställning, anslutning till de flesta AV-källor och dessutom PC-ingång under en lucka på frontpanelen. Kortläsaren i frontpanelen passar de flesta typer av minneskort (även med adapter) och gör det möjligt att visa bilder i storformat (jpeg) från din digitalkamera - utan att behöva göra avancerade anslutningar. Med den höga skärmupplösningen (1366x768 punkter) ser du alla detaljer i bilden. Text-TV med stort sidminne, som dessutom kan visas på halv skärm med TV-bilden på den andra halvan. Flimmerfri bild med extrem kontrast (hela 3000:1) som ger dig biokänsla när du ser på film. Med TH-50PA30 får du hela nöjet att se bilder på storskärm utan att det tar stor plats. Stora möjligheter till multimedia och elegant design gör att den passar lika bra hemma som på kontoret.
Stäng
Plasma-TV i den nya Viera-serien med inbyggd TV-tuner, så det är bara att koppla in antenn och ström för att kunna se på TV. Inga externa enheter krävs. Den integrerade kortläsare... Läs mer
Jämför pris på alla Panasonic TV (117)
Inga priser