Prisjakt
Annons

Yamaha YSP-1100

Yamaha YSP-1100

Typ av hembiopaket: Soundbar, Utförande: 5.1
Jämför

Yamaha YSP-1100

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(14)
Annons

Produktinformation

Yamaha har nu kommit med en ny generation ljudprojektorer. Digitala förstärkare driver, individuellt, 40st ljudstråleelement och 2st baselement. Ljudprojektorn skapar ett ljudfält genom att låta ljudstrålar reflekteras mot väggarna i lyssningsrummet och bredda kohesionskraften för samtliga kanaler. På samma sätt som högtalarna i en vanlig ljudanläggning behöver placeras ut är det nödvändigt att ställa in lämplig ljudstrålsvinkel för att uppnå så bra ljud som möjligt. Med hjälp av funktionerna för ljudstrålsoptimering och ljudoptimering och den medföljande optimeringsmikrofonen kan man automatiskt ställa in optimala ljudstrålsnivåer i förhållande till
Lyssningsmiljö. För att få så bra ljud som möjligt bör rummet ha så få saker som möjligt på väggarna som kan störa ljudvågornas väg till lyssnaren. Yamaha har som vanligt lagt in flera DSP program (7st) men även 2st Volymlägen, ett för kvällsläge för att inte störa och normalläge. YSP-1100 är magnetiskt avskärmad för att kunna placeras nära en TV utan att störa bilden. Visserligen har denna modell utrustas med 2st bashögtalare men vill du ha lite extra botten för fil & musik kan du naturligtvis ansluta en Subwoofer.

I Custom Installation syfte finns det inte mycket att klaga då det finns IR-ingång, IR vidaresändning och RS-232C interface.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Typ av hembiopaket
Utförande
5.1
Stödda videoformat
Streaming-standarder
Trådlöst nätverk (Wi-Fi)
HDMI
Nej
Subwoofer
Nej
Annons
Annons