Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-NR801E

 Lägg i lista  Jämför
Detta är en THX-Select certifierad high-end A/V-receiver som bevisar vad Onkyo kan. Det som skiljer den från konkurrenterna är Net-Tune som innebär att 801E via sitt Ethernet-kort kan kopplas upp i ett nätverk och spela MP3- WAW-, WMA-filer samt streamad internetradio!
Effekt & Slutsteg
801E levererar 7 gånger 135 watt vid 6 ohm och orkar med att driva det mesta. Med H.C.P.S. (High Current Power Supply) finns det hela tiden tillräckligt med ström.
D/A, Dekoder & DSP-funktioner
192 Khz/24 bits D/A-omvandlare för alla kanaler. Dubbla 32-bits processorer för DSP-funktioner och avkodning av alla på DVD förekommande ljudformat.
In- & Utgångar
Förutom det ovan nämnda Ethernet-kortet har 801E allt man kan behöva, tex 7.1-lågnivå in- och utgång, 7 st digitala ingångar och 2 utgångar, 1 st ingång för komponentvideo och 2 utgångar.
Övrigt
801E kan konvertera inkommande komposit och s-videosignaler till komponent. 30 st snabbval för internetradio och 40 st för vanlig FM/AM-radio. Multiroom-funktion.
Stäng
Detta är en THX-Select certifierad high-end A/V-receiver som bevisar vad Onkyo kan. Det som skiljer den från konkurrenterna är Net-Tune som innebär att 801E via sitt Ethernet-kort... Läs mer
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (24)
Inga priser