Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sonos BU80

 Lägg i lista  Jämför
Sonos har en av marknadens absolut smidigaste lösningar för multiroom ljud där du enkelt kopplar upp systemet (inga krångliga nätverksinställningar) och hämtar musik från Internet, din musiksamling på datorn eller lyssnar direkt på en lokalt ansluten CD- eller MP3-spelare. Du kan även ansluta en NAS (Network Attached Storage) server som i praktiken är en separat hårddisk du kopplar till ditt hemnätverk och kan på så sätt lyssna på din digitala musiksamling ovasett om datorn är påslagen eller ej.
Sonos har spenderat enormt mycket tid och resurser på att göra handhavandet så enkelt som möjligt, hela familjen skall kunna använda systemet. Från handkontrollen CR100 kan man välja vilka zoner som skall spela och vad som skall spelas. Det är även enkelt att göra en playlist om man vill spela utvalda favoriter - perfekt när man har fest. Färgskärmen är mycket tydlig och har ordentliga knappar som gör navigeringen till en lek. I handkontrollens display ser du även skivomslag mm information om det som spelas.
ZP80 är en zonspelare som kopplas till en extern förstärkare (t.ex. en vanlig 2-kanalsförstärkare eller hembioreceiver). Den ansluts antingen trådlöst eller med vanlig nätverkskabel till din bredbandsrouter och naturligtvis även till de andra rummen där du har Sonos zonspelare. Man har arbetat mycket på att få riktigt bra ljudkvalitet (THD+N på bara 0,02%).
Grundpaketet innehåller mediaspelare för 2 zoner - 2 stycken ZP80 och en handkontroll CR100. Du kan enkelt komplettera med fler zonspelare och fjärrkontroller efter behov. Hembiobutiken har även övriga tillbehör som ingår i Sonos sortiment.
För att erhålla en gratis CC100 laddastation under december vänligen maila [email protected] ditt ordernummer och mailets titel "fri laddare december". Erbjudandet gäller endast vid köp av ZP100 eller ZP80 paket. Stäng
Sonos har en av marknadens absolut smidigaste lösningar för multiroom ljud där du enkelt kopplar upp systemet (inga krångliga nätverksinställningar) och hämtar musik från Internet... Läs mer
Jämför pris på alla Sonos Mediaspelare (1)
Inga priser