Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG 37LB2R

 Lägg i lista  Jämför
LG 32LB7R är en helt ny TV med två nya tekniker som enligt LG ska ge en klart bättre bild än hos tidigare LCD-modeller.
100Hz Perfect Motion-teknologin innebär att de inkommande 50 delbilderna i TV-signalen görs om till 100 st och därmed ökar skärpan i bilden vid rörelser (NTSC ökas från 60 till 120 Hz). Pure Black-teknologin ökar svärtan avsevärt och för denna skärm anges kontrasten till 5000:1 vilket är mycket bra för en LCD-skärm.
Den nya LCD-panelen har en responstid på låga 6 ms för att undvika eftersläpningar i bilden och bildhanteringen sköts av LGs XD Engine 3. Linjedubbleringen tar Faroudjas DCDi-krets hand om.
Bland övriga finesser märks bland annat dubbla inbyggda tuners för bild-i-bild och dubbel bild (2 st olika TV-program kan visas bredvid varandra) samt bild+3 möjlighet som ger dig möjlighet att se vad som händer på totalt fyra olika kanaler samtidigt. LG\'s Pure Palett system mäter signalen på aktuell bildkälla och kombinerar denna informationen med ett optiskt öga som känner av hur mycket ljus det är i rummet för att på så sätt kalibrera bilden automatiskt.
På baksidan finns en bra uppsättning kontakter för både analoga och digtala bildkällor, inklusive dubbla HDMI-ingångar. Fjärrkontrollen har belysta knappar och kan dessutom programmeras för att styra andra apparater oavsett fabrikat. Stäng
LG 32LB7R är en helt ny TV med två nya tekniker som enligt LG ska ge en klart bättre bild än hos tidigare LCD-modeller.
100Hz Perfect Motion-teknologin innebär att de inkommande 50...
Läs mer
Jämför pris på alla LG TV (253)
Inga priser