Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo DV-SP504E

 Lägg i lista  Jämför
Onkyos DVD-spelare för den lite mer kräsna användaren med både bild- och ljudförbättrande egenskaper.
Mekaniken är gedigen och den har Direct Digital Path funktionen med vilken man kan stänga av kretsar i spelaren för att få en så opåverkad digital signal som möjligt fram till förstärkaren. (Denna funktion finns även på många av Onkyos receivers). SP504 har även Onkyos VLSC för bättre ljudprestanda.
Spelaren kan uppkonvertera materialet den spelar upp till 720p eller 1080i signal som kan skickas ut via tex HDMI-utgången.
Ljudkonvertering sköts av ett Cirrus Logic CS4398 chip med 192kHz/24-bit prestanda, D/A omvandlaren för bilden arbetar med 108MHz/14-bit.
Inkopplingsmässigt finns många alternativ: 5.1 lågnivå utgång, både digital optisk och coaxial för ljud. HDMI, komponent, scart mm för bild. Flera bildutgångar kan dessutom användas parallellt om man vill koppla flera enheter till spelaren.
SP504 spelar upp DVD-Audio och SACD, MP3 musik och JPEG (inkl HD-JPEG megapixelbilder) bilder samt DIVX material från skiva.
Kort och gott är detta en DVD-spelare vi klart kan rekommendera för entusiasten, bra med uppspelningsmöjligheter och Onkyo har haft focus på att skapa en prisvärd och välpresterande maskin med goda ljud och bildegenskaper. Stäng
Onkyos DVD-spelare för den lite mer kräsna användaren med både bild- och ljudförbättrande egenskaper.
Mekaniken är gedigen och den har Direct Digital Path funktionen med vilken ma...
Läs mer
Jämför pris på alla Onkyo DVD-spelare ()
Inga priser