Prisjakt
Annons

LG 50PC1D

LG 50PC1D

Bildstorlek: 50 tum, Upplösning: 1366x768, Lanseringsår: 2006
Jämför
LG

LG 50PC1D

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4
(6)

Produktinformation

LG 50PC1D är samma skärm som PC1R och PC1RR, skilnnaden är att PC1D har en inbyggd digitalmottagare för Boxer samt en högblank ram runt bilden. Komplettera med CA-modulen som finns som tillbehör här intill så är det sedan bara att stoppa i programkortet från Boxer. Bildkvalitén håller hög klass vilket förklarar varför LGs 42-tummare fick utmärkelsen Årets Plasma-TV 2006/2007 av EISA.

LG har arbetat hårt med att få fram en ny och mer lättanvänd hantering och har nu nya menyer i Windows-liknande miljö. Detta ger en logisk och överskådlig vägledning till de avancerade funktionerna. Menyerna finns på svenska, danska, finska och norska.

Panelen är ett genombrott för LG, nu har man tagit bort frontglaset och lagt till ett \"Clear Filter\" på skärmen. Detta ger bättre tryck i bilden samtidigt som det minskar skärmens vikt rejält. På grund av att man skippar frontglaset är det mindre värme som samlas upp och man har därför lyckats göra världens första plasma-TV helt utan fläktar.

Bildbehandligen sker med hjälp av den nya XD Engine 3 med avancerade funktioner och hela 14 bitars bildprocessor. Den har tredimensionell färgjustering och brusreducering. Resultatet är en mycket bra bildkvalitet som tar LG ytterligare ett steg framåt. Kontrasten uppges till 10.000:1 och ljusstyrkan är fina 1000 cd/m2. På baksidan återfinns en komplett uppsättning kontakter.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Bildstorlek
50 tum
Upplösning
Typ av bildskärm
HDR
Nej
Smart TV
Lanseringsår
2006
Annons
Annons