Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha RX-V2700

 Lägg i lista  Jämför
Med sina 7x140w och möjligheten att Bi-ampa ett par fronthögtalare kan man lugnt säga att denna nya receiver från Yamaha har pondus & råstyrka. Av Burr Brown\'s DAC 192kHz/12bit kan man inte förvänta sig annat än toppkvalitet. Det som skiljer denna receiver från sin lillebror RX-V 1700 förutom mer effekt är en extra HDMI-ingång & möjligheten till uppskalning via en linjedubblerare till 576p, 720p eller 1080i.
På frontpanelen sitter det en USB-ingång som man kan ”streama” musik via i formaten MP3,WAW eller WMA. Utöver detta finns det en vanlig nätverksanslutning & med Network Reciver funktionen kan man via recivern får in webradio och datorns musikfiler.

Har du en iPod är denna receiver helt rätt då du kan sköta den med fjärrkontrollen samt att titlarna visas i displayen på frontpanelen.
En annan trevlig funktion är att man kan spela upp ljud i 2 andra rum samtidigt som i huvudrummet. Dels kan man koppla in högtalarna från de andra rummen med vanlig högtalarkabel men det går också bra att använda lågnivå och driva högtalarna med egna externa slutsteg. En extra fjärrkontroll medföljer för zon 2 och 3.
Ljudfördröjning kan ställas in för att justera problem med läppsynk (kan uppstå om tex. en projektor jobbar för länge med bilden i förhållande till ljudet), A + B högtalarutgångar, Pure Direct Stereo Mode för tvåkanalsmusik, RDS-mottagare med 40 förval, OSD-menyer, lärbar fjärrkontroll som kan köra makron mm.

YPAO är Yamahas automatiska ljudkalibreringssystem som förenklar installationen och förbättrar ljudet. Placera den medföljande mikrofonen där lyssnarens huvud brukar vara placerad och tryck sedan på en knapp så fixar förstärkaren alla inställningar. Enklare kan det inte bli! På baksidan finns det mesta som man kan önska sig, tex: 5.1-lågnivåingång (DVD-Audio och SACD) samt 7.1-utgång för att mata externa slutsteg. 4st optiska och 3st coaxiala digitalingångar, 2st optiska digitalutgångar, 9st stereoingångar, 3st ingångar och 1 utgång för komponentvideo, 1 phonoingång mm.
Stäng
Med sina 7x140w och möjligheten att Bi-ampa ett par fronthögtalare kan man lugnt säga att denna nya receiver från Yamaha har pondus & råstyrka. Av Burr Brown\'s DAC 192kHz/12bit k... Läs mer
Jämför pris på alla Yamaha Surroundförstärkare (24)
Inga priser