Prisjakt
Annons

Apple iPod 20GB

Apple iPod 20GB

Minneskapacitet: 20 GB, Ljudfiler som stöds: MP3, WAV (PCM), AAC, AIFF, Apple Lossless (ALAC), Tillgängliga färger: Vit, Silver
Jämför

Apple iPod 20GB

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.8
(28)

Produktinformation

20 BG iPod med kristallklar färgskärm.Bläddra i spellistorna via färgglada menyer, tumma igenom albumbilder - du kan till och med spela spel och visa kalendrar i färg. Eller synkronisera bilder och visa dem i färg var du vill. iPod är ditt eget, bärbara nöjesbibliotek och ser lika bra ut som den låter.iPod kan visa 25 miniatyrbilder på en gång, och du kan bläddra genom dem på samma sätt som du bläddrar efter låtar. När du hittar en bild som du vill visa över hela skärmen klickar du bara på mittknappen och voilà.I iTunes, den perfekta följeslagaren till iPod, kan du enkelt bygga upp och hantera din digitala ljudsamling. Synkronisera allt - inklusive albumbilder i helfärg, talboksomslag och podsändningsbilder - till iPod med den USB 2.0-kabel som följer med. Till och med dina bilder kan synkroniseras, antingen via iTunes eller dirkekt från digitalkameran via iPod-kamerakontakten (tillval).Ha kontroll över läget med kontakter, kalendrar och uppgiftslistor i färg och kom i tid med väckarklockan/timern för viloläge. Du kan också utnyttja det 20 GB stora lagringsutrymmet iPod har för att lagra och bära med dig filer från din Mac eller PC.

Det är en av de 100 mest populära produkterna i kategorin MP3-spelare med ett genomsnittligt betyg på 4.5 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Minneskapacitet
20 GB
Ljudfiler som stöds
MP3, WAV (PCM), AAC, AIFF, Apple Lossless (ALAC)
Tillgängliga färger
Vit, Silver
Minneskortsläsare
Nej
Bluetooth
Nej
Minneskonstruktion
Annons
Annons