Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 445

 Lägg i lista  Jämför
H/K AVR 445 ersätter 435 och bland nyheterna är det nog HDMI-växlaren som är den största nyheten. Nu kan du enkelt ansluta flera apparater med HDMI-utgång och sedan dra en HDMI-kabel till bildvisaren.
445 är utrustad med 7 st slutsteg på vardera 65 watt (8 ohm). H/K har gjort sig kända för att deras förstärkare levererar gott om kraft så den här förstärkaren kan utan problem driva de flesta högtalare.
Videodelen kan konvertera inkommande komposit och s-video till komponent. De två HDMI-ingångarna kan skickas vidare via HDMI-utgången.
Det finns även en USB-ingång för inkoppling av en kompatibel dator vilket gör det enkelt att lyssna på den musik man har på datorn. RS-232-ingången gör att programvaran kan uppdateras i framtiden med tex dekoder för ett nytt ljudformat.
H/Ks EzSet/EQ är en avancerad rumskalibrering som tillsammans med den medföljande mikrofonen gör installationen till en barnlek. Koppla in högtalarna, placera mikrofonen där du brukar sitt och tryck på en knapp så fixar AVR 445 alla avstånd, nivåer, delays mm. Mycket smidigt.
Självklart har den precis som lillebröderna Dolby HeadPhones som skapar ett surroundliknande ljud med bara två kanaler till dina hörlurar.
Med funktionen lip sync är det enkelt att korrigera för eventuella tidsfel mellan ljud och bild. Detta kan uppstå om man har DVD-spelaren kopplade tex till en projektor där bildhanteringen tar lite tid.
Multiroom-funktionen gör att ett par högtalare kan placeras i ett annat rum och styras oberoende av vad som spelas i huvudrummet med den medföljande extra fjärrkontrollen.
Huvud-fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder eller med nos-mot-nos metoden för att styra 8 andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon). Det finns också en liten LCD-display på fjärrkontrollen. RDS-mottagaren har 30 förval.
Med hjälp av tillbehöret The Bridge går det att ansluta sin iPod och njuta av musik, ljudböcker mm. Stäng
H/K AVR 445 ersätter 435 och bland nyheterna är det nog HDMI-växlaren som är den största nyheten. Nu kan du enkelt ansluta flera apparater med HDMI-utgång och sedan dra en HDMI-ka... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (2)
Inga priser