Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer DVR-940HX 500GB

 Lägg i lista  Jämför
High-End 1080p DVD-recorder/multimediaspelare med 500Gb inbyggd hårddisk.
Med DVR-940 har Pioneer skapat en multimediaspelare med riktigt hög prestanda på både ljud och bild. Spelaren har många användningsområden och kan inte bara spela in TV-program (analoga eller digitala sändningar) utan även användas som ett musikbibliotek eller som en bildvisare av egna digitala foton.
Hårddisken på 500 GB kan alltså dels fyllas av inspelat material men du kan även lätt via en USB port föra över bilder eller musik till den interna hårddisken eller spela upp materialet direkt från USB-minnet eller den USB anslutna hårddisken. Du kan även kopiera över musik direkt från CD-skiva till hårddisken.
Vill du titta på eller redigera dina egenfilmade klipp så kan du ansluta din DV-kamera till recordern via Firewire. Dessutom har den en Pictbridge utgång vilket gör att du kan koppla in en kompatibel USB-skrivare och lätt skriva ut dina jpeg-bilder som ligger på recordern.
Pioneer har stoppat i sitt bästa videochip hittills, VQE10 som kan skala upp videomaterialet till en 1080p signal som kan skickas ut via HDMI-utgången. Detta ger en väldigt bra och stabil bild.
Detta är alltså inte bara en extremt bra DVD-recorder utan även en mediaspelare av rang, perfekt för festen då du kan köra ett bildspel med musik spelandes i bakgrunden.
Max inspelningstid i de olika lägena är:
XP: 106 tim
SP: 212 tim
LP: 427 tim
EP: 638 tim
SLP: 850 tim
SEP: 1064 tim
MN: 106-1422 tim Stäng
High-End 1080p DVD-recorder/multimediaspelare med 500Gb inbyggd hårddisk.
Med DVR-940 har Pioneer skapat en multimediaspelare med riktigt hög prestanda på både ljud och bild. Spela...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer DVD-spelare (1)
Inga priser