Prisjakt
Annons

Harman Kardon DVD 37

Harman Kardon DVD 37

Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, Typ av skivinmatning: Frontmatad med släde, Ljudfiler som stöds: MP3, WMA, MP3 även på DVD
Jämför

Harman Kardon DVD 37

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4.4
(28)
Annons

Produktinformation

Ytterligare en DVD-spelare med HDMI utgång från Harman Kardons nya serie, till attraktivt pris och slimmad, klassisk Harman Kardon design.

Det finns inte mycket som denna spelare inte kan hantera, den spelar förutom vanliga DVD- och CD-skivor även DivX, VCD, SVCD och DVD-Audio. Den klarar att skala upp till både 720p och 1080i via HDMI utgången. Komponent-videoutgången har progressiv scan och ger utmärkt bildkvalitet.

För den som spelar DVD-Audio skivor kan det vara värt att notera att spelaren har ett bra kontrollsystem för detta med bass management.
För bild-delen har den unikt nog även en testbild som hjälper när man justerar färg, skärpa och kontrast etc. Dessutom har den stöd för on-screen display vilket gör det lättare att justera inställningar, det går också att uppdatera firmware från Harman och Kardons hemsida.


Den medföljande fjärrkontrollen har bakgrundsbelysta knappar för att du enkelt skall hitta rätt i biomörkret. På baksidan av spelaren hittar du en komplett uppsättning både digitala och analoga utgångar för bild och ljud. I paketet ingår också en A/V kabel, s-video kabel och hör och häpna även en HDMI kabel även om den är av enklare kvalitet.

Prisjakt jämför priser och erbjudande från nätbutiker och fysiska butiker.

Varumärke
Stödda videoformat
480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i
USB-kontakt
Nej
Ethernet-anslutning
Nej
Typ av skivinmatning
Frontmatad med släde
Ljudfiler som stöds
MP3, WMA, MP3 även på DVD
Videofiler som stöds
DivX, Xvid
Annons
Annons