Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon DVD 37

 Lägg i lista  Jämför
Ytterligare en DVD-spelare med HDMI utgång från Harman Kardons nya serie, till attraktivt pris och slimmad, klassisk Harman Kardon design.
Det finns inte mycket som denna spelare inte kan hantera, den spelar förutom vanliga DVD- och CD-skivor även DivX, VCD, SVCD och DVD-Audio. Den klarar att skala upp till både 720p och 1080i via HDMI utgången. Komponent-videoutgången har progressiv scan och ger utmärkt bildkvalitet.
För den som spelar DVD-Audio skivor kan det vara värt att notera att spelaren har ett bra kontrollsystem för detta med bass management.
För bild-delen har den unikt nog även en testbild som hjälper när man justerar färg, skärpa och kontrast etc. Dessutom har den stöd för on-screen display vilket gör det lättare att justera inställningar, det går också att uppdatera firmware från Harman och Kardons hemsida.

Den medföljande fjärrkontrollen har bakgrundsbelysta knappar för att du enkelt skall hitta rätt i biomörkret. På baksidan av spelaren hittar du en komplett uppsättning både digitala och analoga utgångar för bild och ljud. I paketet ingår också en A/V kabel, s-video kabel och hör och häpna även en HDMI kabel även om den är av enklare kvalitet.
Stäng
Ytterligare en DVD-spelare med HDMI utgång från Harman Kardons nya serie, till attraktivt pris och slimmad, klassisk Harman Kardon design.
Det finns inte mycket som denna spelare i...
Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon DVD-spelare ()
Inga priser