Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 430

 Lägg i lista  Jämför
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även svårdrivna högtalare med bibehållen kontroll.
För den som vill ha en framtidssäker A/V-receiver full av dagens format och funktioner är AVR 430 ett mycket bra val. RS-232-ingången gör att programvaran kan uppdateras i framtiden med tex dekoder för ett nytt ljudformat.
Processorn som sköter avkodningen (Cirrus CS 49400) jobbar med 32 bits och behärskar alla på DVD förekommande ljudformat inklusive DTS 96/24. Avkodning av MP3 vid digital insignal.
Två funktioner som lillebröderna saknar är Dolby HeadPhones som skapar ett surroundliknande ljud med bara två kanaler till dina hörlurar. Den andra är A/V-sync som innebär att man med en knapptrycking på fjärrkontrollen kan fördröja ljudet på samtliga kanaler från AVR 430 för att matcha bilden som kan ligga lite efter pga bildbehandling tex i en linjedubblare. Mao inga problem med "läppsynk" längre.
Multiroom-funktionen gör att ett par högtalare kan placeras i ett annat rum och styras oberoende av vad som spelas i huvudrummet med den medföljande extra fjärrkontrollen.
På baksidan finns 2 ingångar och 1 utgång för komponentvideo (YPbPr) så den fungerar perfekt som bildväxlare till en projektor eller liknande. OSD-menyer gör installationen till en enkel match.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder eller med nos-mot-nos metoden för att styra andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon). Det finns också en liten LCD-display på fjärrkontrollen.
Stäng
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även s... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (3)
Inga priser