Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 330

 Lägg i lista  Jämför
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även svårdrivna högtalare med bibehållen kontroll.
Med 7 st slutsteg på 55 watt vardera är AVR 330 en modern A/V-receiver som ger användaren möjlighet att själv välja om den ska användas ihop med en 5.1-, 6.1- eller 7.1-uppsättning av högtalare (det går självklart bra att ansluta färre högtalare också).
Dekodern hanterar alla på DVD förekommande ljudformat (undantaget DTS 96/24) och med en anlog 7.1-lågnivåingång och dito utgång är den framtidssäker och utbyggbar med externa slutsteg.
Multiroom-funktionen gör att ett par högtalare kan placeras i ett annat rum och styras oberoende av vad som spelas i huvudrummet med den medföljande extra fjärrkontrollen.
På baksidan finns 2 ingångar och 1 utgång för komponentvideo (YPbPr) så den fungerar perfekt som bildväxlare till en projektor eller liknande. OSD-menyer gör installationen till en enkel match.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder för att styra andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon).
Ersätter AVR-4550.
Stäng
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även s... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (4)
Inga priser