Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon AVR 230

 Lägg i lista  Jämför
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även svårdrivna högtalare med bibehållen kontroll.
AVR 230 är en mycket potent förstärkare med 6 slutsteg på vardera 55 watt och dekoder för Dolby Digital EX och DTS-ES (Matrix 6.1 och Discrete 6.1). Med sin anloga 7.1-lågnivåingång och dito utgång är den framtidssäker och utbyggbar med externa slutsteg.
På baksidan finns 2 ingångar och 1 utgång för komponentvideo (YPbPr) så den fungerar perfekt som bildväxlare till en projektor eller liknande. OSD-menyer gör installationen till en enkel match.
Fjärrkontrollen kan programmeras med fabrikskoder för att styra andra apparater och det går att spela in macron så att man med en knapptryckning kan utföra flera saker (max 19 kommandon).
Ersätter AVR-3550.
Stäng
H/K firar 50 år i branschen och har gjort sig kända inom hembiokretsar för att tillverka kraftfulla A/V-förstärkare med rejäl strömförsörjning vilket gör att de kan hantera även s... Läs mer
Jämför pris på alla Harman Kardon Surroundförstärkare (3)
Inga priser