Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony STR-DA1200ES

 Lägg i lista  Jämför
Sony STR-DA1200ES är minstingen i Sonys exklusiva ES-serie men att kalla den för liten vore nästan tjänstefel. Det här är en mycket kompetent A/V-receriver med tex automatisk kalibrering av ljudet, HDMI-in/ut och ett väldigt bra ljud.
De 7 slutstegen lämnar 100 watt vardera vid 4 ohm och har inga problem att driva även stora högtalare. Den som kör ett 5.1-system kan använda de två extra slutstegen till att bi-ampa fronthögtalarna för ännu bättre ljud.
DCAC – Digital Cinema Auto Calibration är ett mycket lättanvänt kalibreringsverktyg som med hjälp av den medföljande mikrofonen mäter upp rummet, avståndet till högtalarna och ställer in alla frekvenser för ett optimalt ljud. Tack vare Sonys väldigt användarvänliga OSD-menyer sköter du kalibreringen och andra inställningar enkelt via TV:n eller projektorn.
HDMI-ingångarna (2 st) kan ta emot och mata 1080p signaler vidare via HDMI-utgången. Komposit och s-video kan omvandlas till komponent.
En användbar funktion är A/V-sync som gör det möjligt att fördröja ljudet från förstärkaren om bildvisaren (TV/projektor) tar lång tid på sig att bearbeta bilden. Kallas även läppsynk.
RDS-tunern har 60 förval (30 FM/30 AM).
STR-DA1200ES är en receiver som vi varmt kan rekommendera! Stäng
Sony STR-DA1200ES är minstingen i Sonys exklusiva ES-serie men att kalla den för liten vore nästan tjänstefel. Det här är en mycket kompetent A/V-receriver med tex automatisk kali... Läs mer
Jämför pris på alla Sony Surroundförstärkare (3)
Inga priser