Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer PDP-4270XD

 Lägg i lista  Jämför
Pioneer är nu inne på sin sjunde generation plasma skärmar och som alltid rör det sig om de bästa skärmarna som finns på marknaden.
Pioneer har gjort om lite från tidigare modeller och nu är både högtalarna och TV-mottagarna inbyggda i skärmen och behöver inte köpas som tillbehör.
XD-modellen har en inbyggd digital-TV mottagare (DVB) för det marksända digitala TV-nätet (Boxer sköter programmen). För att kunna stoppa i programkortet från Boxer måste man komplettera med en CA-modul som tillbehör. Det finns en digital ljudutgång (optisk) som kan kopplas till en förstärkare för surroundljud när tex SVT sänder Dolby Digital 5.1-ljud. Självklart finns även en analog TV-mottagare.
Kontrasten är fina 3000:1 och i Pioneers fall mäter de under mer realistiska förhållanden än vad många andra tillverkare gör. Vi har själva testat sjunde generationen och kontrasten är enastående tack vare den nya Pureblack Panel 2 tekniken.
Förutom att det medföljer ett bordsstativ till den här TV:n är det som skiljer mot den dyrare 427-modellen att 4270-modellen har 1 st HDMI-ingång mindre och saknar ingång för dator (VGA-ingång). I övrigt är de identiska och har samma plasmapanel. Stäng
Pioneer är nu inne på sin sjunde generation plasma skärmar och som alltid rör det sig om de bästa skärmarna som finns på marknaden.
Pioneer har gjort om lite från tidigare modeller...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser