Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer PDP-507XD

 Lägg i lista  Jämför
Pioneer är nu inne på sin sjunde generation plasma skärmar och som alltid rör det sig om de bästa skärmarna som finns på marknaden.
XD-modellen har en inbyggd digital-TV mottagare (DVB) för det marksända digitala TV-nätet (Boxer sköter programmen). En nyhet är att CA-modulen nu sitter monterad från fabrik så det är bara att stoppa i sitt programkort från Boxer. Det finns en digital ljudutgång (optisk) som kan kopplas till en förstärkare för surroundljud när tex SVT sänder Dolby Digital 5.1-ljud. Självklart finns även en analog TV-mottagare.
Upplösningen har ökats på den nya 50-tummaren från 1280 x 720 till 1365 x 768. Detta ger en bättre bild från alla typer av källor och är mycket lämplig för datorbilder.
Kontrasten är fina 4000:1 och i Pioneers fall mäter de under mer realistiska förhållanden än vad många andra tillverkare gör. Vi har själva testat sjunde generationen och kontrasten är enastående tack vare den nya Pureblack Panel 2 tekniken.
Dubbla HDMI-ingångar gör det lätt att ansluta tex HDTV-mottagare och kommande HD-DVD eller Blu-Ray spelare.
Stativ och högtalare köpes som tillbehör. Stäng
Pioneer är nu inne på sin sjunde generation plasma skärmar och som alltid rör det sig om de bästa skärmarna som finns på marknaden.
XD-modellen har en inbyggd digital-TV mottagare...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer TV ()
Inga priser