Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-AX2AS

 Lägg i lista  Jämför
AX2AS tar över efter AX2AV och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver.
THX Select 2 certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller ljudet och materialet. Utöver denna kontroll är AX2AS finkalibrerad av AIR Studios i London.
MCACC är Pioneers automatiska ljudkalibrering som vi själva testat och häpnas över varje gång. Ljudet blir otroligt bra efter att man kopplat in den medföljande mikrofonen, startat MCACC och väntat någon minut (görs bara en gång). Sex olika MCACC-inställningarn kan sparas och nytt är att man kan justera fasen med en ny teknik och förhindra stående ljudvågor i rummet.
AX2AS har tre st HDMI-ingångar och en HDMI-utgång. Som om det inte vore nog kan AX2AV konvertera komposit, s-video och komponent till HDMI och dessutom linjedubbla bilden (progressive scan) med sin DCDi-krets från Faroudja. HDMI-kontakterna är kompatibla med 1080p! Med andra ord behöver man bara dra en kabel till TV:n.
Har du en iPod full med musik är den bara att plugga in och du kan styra den med fjärrkontrollen. En specialkabel på 1.5 meter för iPoden medföljer. Nytt är att AX2AS även stöder iPod Foto
Effekt är det gott om, 170 watt per kanal, dvs totalt 1190 watt (7 x 170 watt vid 6 ohm) och med Pioneers nya förstärkardesign finns kraften snabbt på rätt plats för de krävande dynamikomfånget från moderna filmer och multikanalsmusik.
Sjävklart finns alla in- och utgångar för ljud som man behöver. Som tidigare går det bra att bi-ampa fronthögtalarna om så önskas eller så använder man de två extra slutstegen till att driva ett par högtalare i ett annat rum. Fjärrkontrollen kan programmeras med nos-mot-nos metoden och därmed kan du styra allt i din anläggning med en fjärrkontroll! Stäng
AX2AS tar över efter AX2AV och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver.
THX Select 2 certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller...
Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (21)
Inga priser