Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pioneer VSX-AX4ASi

 Lägg i lista  Jämför
AX4ASi tar över efter AX4AVi och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver i den högre skolan. Skillanden mot lillebror AX2AS är att AX4ASi har två st i.Link-ingångar (firewire), 10 watt mer effekt per kanal, en extra HDMI-ingång, en USB-ingång för koppling till dator och en extra, enklare fjärrkontroll.
THX Select 2 certifieringen är en garanti för att produkten håller hög klass både när det gäller ljudet och materialet. Utöver denna kontroll är AX4ASi finkalibrerad av AIR Studios i London.
MCACC är Pioneers automatiska ljudkalibrering som vi själva testat och häpnas över varje gång. Ljudet blir otroligt bra efter att man kopplat in den medföljande mikrofonen, startat MCACC och väntat någon minut (görs bara en gång). Sex olika MCACC-inställningarn kan sparas och nytt är att man kan justera fasen med en ny teknik och förhindra stående ljudvågor i rummet.
AX4ASi har fyra st HDMI-ingångar och en HDMI-utgång. Som om det inte vore nog kan AX4ASi konvertera komposit, s-video och komponent till HDMI och dessutom linjedubbla bilden (progressive scan) med sin DCDi-krets från Faroudja. HDMI-kontakterna är kompatibla med 1080p! Med andra ord behöver man bara dra en kabel till TV:n.
Har du en iPod full med musik är den bara att plugga in och du kan styra den med fjärrkontrollen. En specialkabel på 1.5 meter för iPoden medföljer. Nytt är att AX4ASi även stöder iPod Foto
Effekt är det gott om, 180 watt per kanal, dvs totalt 1260 watt (7 x 180 watt vid 6 ohm) och med Pioneers nya förstärkardesign finns kraften snabbt på rätt plats för de krävande dynamikomfånget från moderna filmer och multikanalsmusik.
Sjävklart finns alla in- och utgångar för ljud som man behöver. Som tidigare går det bra att bi-ampa fronthögtalarna om så önskas eller så använder man de två extra slutstegen till att driva ett par högtalare i ett annat rum. Fjärrkontrollen kan programmeras med nos-mot-nos metoden och därmed kan du styra allt i din anläggning med en fjärrkontroll!
Den extra, mindre, fjärrkontrollen innehåller de mest använda knapparna och kan med fördel användas i ett annat rum (fri sikt till AX4ASi krävs dock). Stäng
AX4ASi tar över efter AX4AVi och är en mycket kompetent och välljudande A/V-receiver i den högre skolan. Skillanden mot lillebror AX2AS är att AX4ASi har två st i.Link-ingångar (f... Läs mer
Jämför pris på alla Pioneer Surroundförstärkare (12)
Inga priser