Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Onkyo TX-SR604E

 Lägg i lista  Jämför
Med Onkyo TX-SR604E tar du steget upp till en högre nivå för ljud och funktioner jämfört med lillebröderna i serien. Automatisk ljudkalibrering med mikrofon, konvertering av bildsignaler och HDMI-växlare är bara ett par av skillnaderna.
604 har 7 st slutsteg som levererar 140 watt var vid 6 ohm vilket gör att den kan driva krävande högtalare. WRAT-tekniken ser till att alla frekvenser (10-100.000 Hz) hanteras som de ska av slutstegen. Onkyos VLSC-teknik ser till att vänster och höger fronthögtalare får en perfekt analog signal att jobba med.
D/A-omvandlarna är på 192 KHz/24 bits och dekodern klarar alla på DVD förekommande ljud format. Med Dolby Pro Logic 2x kan du få 6.1- och 7.1-ljud från vanliga CDs.
604 är tillsammans med storebror 674 först i världen med Audysseys nya 2EQ Automatic Room EQ. Den automatiska ljudkalibreringen sköts med en mikrofon som kopplas till receivern och sedan placeras där man brukar ha huvudet vid lyssningen. Följ instruktionerna på skärmen och några minuter senare är det klart. Ljudet är nu optimerat för just ditt rum.
En stor och välkommen nyhet är HDMI-växlaren som hanterar upp till 1080p. 604 har två st HDMI-ingångar och 1 st utgång så om du har två apparater med HDMI-utgång behöver du bara dra ett st kabel till bildvisaren. Videokonverteringen innebär att du kan koppla in apparater via komposit och s-video för att sedan kunna skicka bildsignalen vidare som komponent till bildvisaren.
RDS-tunern kan lagra 40 st radiokanaler.
Precis som sina föregångare har 604 ett mycket varmt, detaljerat och behagligt ljud. Stäng
Med Onkyo TX-SR604E tar du steget upp till en högre nivå för ljud och funktioner jämfört med lillebröderna i serien. Automatisk ljudkalibrering med mikrofon, konvertering av bilds... Läs mer
Jämför pris på alla Onkyo Surroundförstärkare (7)
Inga priser