Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips HD7751

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Kaffebryggare (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jämfört med tidigare recensioner så gissar jag att Philips har modifierat denna bryggare, för det är inte alls något fel på bryggning och smak eller låg värme i denna bryggare.

  Efter lite rattande och testande med malningsgrovlek på kaffebönor så har jag hittat en bra smak på kaffet.

  Det är däremot alldeles för hög värme i värmeplattan så har man kaffet kvar i kannan och bryggaren är på så kommer den att bränna kaffet på bara några få minuter, jag måste därför stänga av kaffebryggaren så fort den har bryggt klart kaffet. En extra termos att hälla upp kaffet i är därför nödvändig.

  Själva kannan är däremot lika värdelös som tidigare recensent nämner, den dräller katastrofalt och jag svär varje gång jag häller upp en kopp kaffe.

  Så klart låter den oerhört mycket när den maler bönor, det är en härlig plastig resonanslåda.

  Den piper också 5 högljudda gånger när den har bryggt klart kaffet. Nuförtiden är det alldeles för mycket grejer i hemmet som piper så jag hade föredragit 2 korta diskreta pip.

  När man stänger av bryggaren så vill den pipa igen, ett långt och obehagligt tjutande i klass med hesa Fredrik.
  Så klart går det inte att stänga av dessa pipanden.

  När man fyller på vatten i bryggaren så går det bara att komma nära nog med kannan från antingen höger eller vänster sida eftersom man måste lägga kannans hällkant mot bryggaren för att förhindra att vattnet rinner utanför.
  Vattennivåfönstret på bryggaren är placerat på höger sida så jag kan endast hälla i vatten från vänster sida så att jag kan sträcka mig runt till höger sida för att se när jag har rätt mängd vatten i bryggaren.
  Jag är högerhänt och skulle därför vilja hälla från höger sida och se nivåfönstret framifrån, det betyder att jag måste slita bort locket till vattenbehållaren så att jag kan hälla i vatten från baksidan. Det är inte så enkelt att få tillbaka detta lock, så det ligger numera löst ovanpå vattenbehållaren.

  + Snabb på att brygga kaffe.
  + Extra gott kaffe med nymalda bönor.

  - Kannan dräller massor.
  - Den bränner kaffet efter bara 5-10 minuter.
  - Den låter väldigt mycket när den maler bönor.
  - Den piper alldeles för mycket och för högt.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Dålig smak och dålig värme. Brygger dåligt, kaffet blir blaskigt och har en konstig bismak. Den inbyggda bönmalen ska vi inte prata om, riktigt dåligt! Smaklöst.

  Spelar ingen roll om man använder bönor eller färdigmalet kaffe.

  Rekommenderar verkligen INTE denna maskin!
 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bryggaren brygger helt ok kaffe på vanligt pulver men på malet kaffe är den riktigt dålig. Däremot är kannan rena rama katastrofen. Den dräller och droppar som ett såll. Jag blir irriterad varje gång jag ska hälla upp kaffe.

  Jag bedömer därför bryggaren i sin helhet och jag kan inte rekommendera den.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Denna bryggare håller inte måttet. Dålig smak och dålig värme både när man maler och brygger. Och enligt Electroworld är det inget fel på denna då vi haft den på felsökning!