Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Rancilio Silvia

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Rancilio Espressomaskiner (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Nu har det gått ungefär 6 månader sedan jag har köpt min Miss Silvia. Innan jag köpte maskinen läste jag ofta om att det krävs mycket för att nå ett stabilt resultat med maskinen, men det har jag inte upplevt själv. Jag har hållit på med espresso bryggandet i hemmet i lite mer än 4 år så jag är inget proffs, men jag hade inget som helst problem att extrahera en nästan perfekt kopp redan efter tredje försöket. Observera att, som de flesta semi-pro och professionella maskiner uppnår Rancili Silva inte sin arbetstemperatur direkt efter påslagningen. Det är viktigt att låta maskinen stå i 30-45 minuter innan man börjar brygga, alt. använda "temperature surfing" metoden för att värma upp kaffegruppen om man har brottom. Rancilio Silvia en rejäl (nästan 15 kg tung) vacker maskin av högsta kvalitet som har varit på marknaden i mer än 10 år nu. Jag är mycket nöjd!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Jag lämnar ett omdöme nu efter 1 års användning av maskinen. Jag använder maskinen dagligen och kan säga att det finns få maskiner under 10000 kronor som kan slå denna maskin i robusthet och kvalitetskänsla. När det gäller prestandan blir det genast svårare.Det finns många parametrar som gör såna jämförelser svårtydiga. Jag har dock aldrig kunnat dricka bättre kaffe än det som har kommit från denna maskin. För mig, en sann nybörjare, tog det dock en hel del experimenterande och tid för att få bra resultat.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har haft min maskin i fem år nu och använder den varje dag. Visst behövs lite rengöring och avkalkning men annars har det bara varit att tuta och köra. Väl värd pengarna!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kokaren gick sönder efter nästan ett år, men fick den utbytt av kaffecompagniet. (detta kan undvikas genom att aldrig stänga av maskinen under uppvärmningsläge/då lampan lyser). Jag har nu haft den några år och har väll börjat snegla på proffsmaskiner med dubbla kokare då jag tycker det är segt att inte kunna göra espresso och skumma samtidigt. Tar lite tid att värma upp för ånga. Ska du göra latte till 6 gäster så tar det sin tid och espresson får vänta en bra stund innan skummad mjölk kan tillsättas. Men jag säger samma som med rockkvarnen, det är en bra instegsmodell med räkna med att få träna om du inte är erfaren sen tidigare.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Lite bökig när man ska göra flera koppar, men funkar prima till ett par enstaka!
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Visserligen något dyrare än Gaggia Classic men denna är utan tvekan minst en klass bättre! Dricker hela familjen kaffe bör det satsas på en E61 - annars är det denna hela vägen...
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket nöjd med maskinen!
  Andra maskinen jag har, varav den första var en riktig budgetvariant.
  Har tyvärr ingen egen kvar, och har därför sällan lyckats med en riktigt bra espresso. De gånger jag lyckats har jag fått det malet och det har varit precis rätt. Det är svårt att få bra espresso med icke-hemmalet - så tänk på att köpa en bra kvarn! Det blir för mig nästa inköp!
 • Mycket bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Än så länge riktigt nöjd
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Underbar maskin som dessutom är mycket snygg. Jag är absolut ingen expert när det gäller espressobryggning, trots det krävdes det inte många försök med den här maskinen.
 • Perfekt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Fantastisk maskin i hög kvalitet, som är i toppklass! Så nära proffsmaskin för hemmet man kan komma till bra pris.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan