Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monitor Audio Apex 5.1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Monitor Audio Högtalarpaket för hembio (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Inte många om något system är bättre?
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vilket högtalarsystem, välbyggt, luftigt och transparent med bra tryck från basen, låter perfekt för rockmusik, är väldigt förvånad att så små högtalare kan låta så här bra det är en naturlig övergång mellan satellit och sub som dessutom är väldigt rapp, har parat ihop detta system med en yamaha rx-a 2050
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Att köra ett Apex 5.2 system ihop med en high-end NAD Master Series rigg (M17 + M27) kan uppfattas som overkill. Men det är precis det jag gjort. Dessa små juveler belönar lyssnaren för varje kvalitativ uppgradering man gör av elektroniken. De är smått fantastiska. Påminner mycket om små äkta studio monitorer.

  Efter en nymöblering behövde jag tillfälligt byta från Ken Kreisel Quattro högtalare (likt XTZ Cinema Series) till något mer estetiskt tilltalande och mindre i storlek. Efter att tidigare ha levt med Apex för några år sedan visste jag att de skulle passa perfekt. Och mycket riktigt... även denna gång, och mer därtill tack vare NAD. Även om de betingar halva priset mot Quattro systemet spelar dem i en väldigt hög liga. Övergången mellan satelliterna är inte lika sömnlös och sweetspot är mindre generös, men allt annat är bättre med Apex. Framförallt låter systemet 'piggare' och mer 'alert' på något vis. Detaljer mejslas ut på ett betydligt klarare sätt, utan att låta ansträngt. Det finns gott om kraft i detta system, synnerligen med två AW12 subwoofers.

  Detta är ett system att räkna med! Låter betydligt större än storleken får en att tro!

  Bästa "kompaktsystemet" på marknaden...?