Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Toshiba BDX1250

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Toshiba Blu-ray-spelare ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Usel lågbudgetspelare, piper så att man får tinnitus och vägrar att spela vissa skivor om man inte lutar den lite. Snabbt tillbaka till elgiganten med den. Inte värt dom 699 jag gav för den.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag köpte den på Elgiganten för 444:- för att ersätta en Toshiba-DVD som jag köpte på Dustin för 290:- för tre år sen. Det är low-tech som gäller hemma alltså... Nu har jag haft den en dryg vecka.

  Spelaren har inga extra funktioner. Trodde först att den hade DLNA och Youtube-access, var jag nu hade fått det ifrån, men det är systermodellen BDX2250 som kommer lite mer packad med funktioner...

  Den skalar upp DVD snyggt, känns hyfsat snabb i funktion och menyer, spelar Xvid från USB-minnet alldeles utmärkt. Noterade också att det finns uppdaterad FW att hämta från Toshiba om man vill. Ska man klaga på något så är fjärrkontrollen väldigt plastig, faktum är att den är identisk med fjärren till min gamla Toshiba.

  Jag har ännu inte upptäckt några nackdelar med den, förutom att den saknar diverse extrafunktioner som man helt uppenbart inte kan förvänta sig för 444 kr. Med tanke på priset är jag grymt nöjd.