Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moccamaster CD AO

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moccamaster Kaffebryggare (37)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte den här för jag ville äntligen testa en Mocca master. Tyckte denna modellen var lite extra snygg. Den brygger ju snabbt och bra, men det blir faktiskt inte riktigt så varmt som andra modeller eller maskiner klarar av, vilket för mig är en besvikelse. Avkalkar ofta, men det hjälper inte mycket dessvärre. Vidare är kvalitetsintrycket blandat. Vissa detaljer är väl klena och plastiga, som tex droppstoppet och fjädern som åkt av ett antal gånger. Visserligen aldrig av mig, men det är fler i hushållet som vill brygga kaffe. Saknar ju även automatisk avstängning, vilket nämnts nedan. Vad skall man köpa nu istället, så man blir riktigt nöjd?

  Uppdatering:
  Mycket plastdelar har gått sönder och spruckit allt eftersom. Verkar inte som om plastdelarna klarar av uppvärmning och nedkylning vid normalt användande under en längre period/några år. Kokaren förutom plastdetaljerna fungerar dock stabilt.
  Sänker härmed betyget, då jag vet hur illa den håller...
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft i 2 år. puttrar lika bra kaffe varje gång. optimal kvalité!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Syggaste bryggaren och den bästa
 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Överreklamerad!Droppstopp som är total värdelös.Ångrar att jag köpte den.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Troligtvis den bästa Moccamastern för rimliga pengar!

  - Saknar Auto off
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket bra kaffebryggare som andas kvalité. Den är tyst, snygg och brygger mycket bra kaffe.

  En stjärna minus för dålig och vilseledande instruktionsmanual. Den talar om en reglerbar filterhållare, något som inte finns på denna modell, samt misslyckas med att beskriva att den högra knappen är till för att slå på extra mycket värme på värmeplattan (hur svårt kan det vara?)

  Vattenbehållaren blir immig efter användande och locket måste läggas av ett tag så att behållaren vädras ut.
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Så bra en kaffebryggare kan bli !
  Snabb, tyst och supergott kaffe!
  Snygg är den också.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag instämmer i lovsången - det här är en trevlig och gedigen maskin! Konstruktionen såväl som designen andas kvalitet. Alla moment i bryggningen tillför till upplevelsen, inte minst det dova tysta ljud från när vattnet börjar koka och pumpas vidare till filterbehållaren.

  Jag är ingen stor kaffedrickare själv, men de gånger jag dricker eller bjuder på kaffe så får kaffet alltid toppbetyg. Detta trots att kaffebönorna många gånger kanske inte är alldeles nyköpta (men dock nymalet) och det säger en del om hur stor påverkan en korrekt bryggning har för slutresultatet.

  Ska jag ha någon slags kritik så är det att produkten kanske har en lite väl enkel utformning och avsaknad av tex automatisk avstängning; kommer man inte ihåg att stänga av den så står den på...

  Priset är visserligen högt, men kvaliteten och den långa hållbarheten samt givitvis att den producerar gott kaffe gör att det går att motivera!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag hittade den här bryggaren tack vare recensionerna på prisjakt och jag är mycket nöjd. Kaffet blir verkligen jättegott! Bryggarens konstruktion känns också stabil.
  Vattenbehållaren är gjord av plast, inte glas, vilket jag tycker känns lite "billigt". Men enligt tillverkaren är den gjord i plast för att det är "hållbart och av funktionsskäl".
  Så jag tycker ändå det är ok med tanke på att kaffet blir så bra. Jag kan varmt rekommendera denna bryggare.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kanon bryggare! Snabb, tyst och ´brygger kanon gott kaffe!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Snabb, tyst och effektiv. Gör ett mycket gott kaffe och är solid i konstruktionen. Jag förordar modeller med automatiskt droppstopp, vilket denna modell har. Det enda som drar ner betyget lite grann är en estetisk detalj; det bildas lätt imma i vattenbehållaren, det försvinner först när maskinen har svalnat eller om man lyfter av locket en stund. Men som sagt var, detaljer, vilket jag i och för sig tycker är viktigt när nu priset är såpass högt.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Snygg, tyst och effektiv kaffebryggare. Den ger ett hett och smakfullt kaffe. Konstruktionen känns robust och gedigen. Denna Moccamaster CD hade fått fullt betyg om det inte var för det lite väl höga priset (gäller alla Moccamaster modeller). I gengäld hoppas jag på ett kaffe med hög kvalitet i många år till.

  - Dricker du mycket kaffe, som mig, så satsa på en riktig bryggare. Här är en jag kan rekomendera. Gott kaffe gör dig lite lyckligare :)
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Snygg bryggare som gör gott kaffe och snabbt går det.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Helt underbar kaffebryggare, som övriga modeller från moccamaster gör den helt suveränt kaffe. Varje kopp är en njutning.