Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Whirlpool MAX 38/IX (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Whirlpool Mikrovågsugnar (130)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.62)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Detta är en mikrovågsugn som man kan vara väldigt nöjd med. Den är liten och lätt att placera, den gör väldigt god knaprig botten till allt som är gjort av deg och goda pommes frites med hjälp av crisp funktionen, en del tycker att den flyttar sig lätt men de gör den bara om man drar långsamt när luckan ska upp, blev även väldigt nöjd med att de var med crisppanna och grillgaller som inte står i några specifikationer. Tycker den var värd varenda krona och rekommenderar denna starkt
 • Bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  + Litet format.
  + Crisp- och grillfunktion.
  + Effektiv.
  + Lysande display i stället för LCD som vår äldre motsvarande modell hade.
  + Ganska snygg.

  – Högljudd
  – Hal på undersidan. Har varit tvungen att komplettera med gummitassar.
  – Har effektlägena 0, 160, 350, 500 och Jet. Varför finns ens 0 W, och varför inte skriva ut 700 W i klartext i stället för Jet?
  – Varje gång man trycker på Start-knappen ökar tiden med 30 sekunder, vilket är en bra funktion. Har man däremot valt effekt först, ökar tiden med bara fem sekunder första trycket. Därefter ökar tiden med 30 sekunder varje tryck. Småirriterande och ologiskt.
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Såg att några har sagt att den värmer upp långsamt, om man värmer samma mängd vatten på samma tid och jämfört med min Obh nordica chilli så är vattnet 4 grader lägre med denna. Samtidigt så är Whirlpool 700w och Obh är 800w så det är logiskt.

  Knapparna är responsiva när man ställer in vad man ska. Klockan och siffrorna i displayen är samtidigt i en snyggt grön färg. Den passar med perfekt in i ett hörn, och ser närmast ut som en liten tv.😊

  Crispfunktionen är rätt fräck, har aldrig haft detta innan, varma mackor blir frasiga och en överbliven pizzabit blir hyfsat uppfräschad jämfört med en vanlig mikro.

  Ljudet är i samma klass som Obh, de båda kunde faktiskt varit lite lägre som någon påpekade. I allt är jag störtnöjd än så länge, storleken är underbar och gör den lätt att placera. Och snabbminnet är riktigt uppskattat, jag värmer alltid min mat på lite lägre nivå för att få en jämnare spridning av värmen och en långsammare upphettning. Det ger en bättre smak och framförallt en bättre måltid som är genuint varm, och inte bara varm på kanterna och ljummen i mitten. Full blast kan man ge på Gorby’s piroger, de blir varken bättre eller sämre av uppenbara skäl.

  Så ska man inte steka en kalkon i sin mikro, så gör denna precis det den ska och lite till.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  6 mån sedan
  Produktbilderna är grovt missvisande! Den är INTE i rostfritt! Den är i pulverlackad plåt med silvernyans, och allt på luckan är bara grå plast!

  Pipet är öronbedövande! Kvalitetskänslan är väldigt låg.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Liten, lättanvänd och robust, men ändå rymlig invändigt. Har inte testat grill och/eller crisp-funktionen. Dyr, vilket drar ner betyget lite.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Har haft denna i snart 2 månader, innan dess var det flera år sedan jag hade micro.
  Den är rätt fin att titta på och jag gillar formen rent utseendemässigt. Jag har den i ett hörn på köksbänken, då är den platsbesparande och det är ju så den främst är tänkt att placeras.

  Kvalitets känslan är ok, inte mer.

  Jag satte snabbt gummifötter undertill då den annars glider när man drar i luckan.

  Den är minst lika höljudd som de microvågsugnar jag haft förr, pipen är bland de högre jag hört någon gång.

  Den värmer helt ok och det jag gjort har blivit jämnvarmt. Crisp har jag provat 1 gång och visst gjorde det skillnad. Grill har jag inte provat.

  Så för mig är det formen, utseendet och att den värmer jämt som gör att den får godkänt av mig, men inte mer för priset är trotts allt ganska högt.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Helt ok Micro. Fördelarna är att den är väldigt kompakt värmer snabbt och har många bra funktioner.
  Crisp är speciellt bra för att tillaga som man normalt steker på pannan. Samt funkar riktigt bra med att värma upp frys mat så som pan pizza, och ger den en ungs bakad kvalité, och går mycket fortare att tillaga i crisp än med vanlig ugn. Dock tar det lite längre tid att värma upp med crisp än att bara värma den med standard micråvåg läge.
  Men fördelarna med crisp är i regel högre kvalitet då den inte bara värmer, utan tillagar också. Till kostnad av att det tar lite längre tid att värma saker än i en standard micro.

  Några nackdelar är att fötterna har inte så bra fäste, och den väldigt låga vikten av micron (som är lite av en fördel när man ska flytta runt den) gör att den glider runt när man försöker öppna luckan. Så man får sätta något på fötterna för att den inte ska glida runt.
  Knapparna är lit bökiga att hålla på med.

  Några av de andra recensionerna är förvirrande.. om maten exploderar när man försöker värma nått med crisp plattan.. då är det antingen för man är inkompetent och inte läste manualen. Crips plattan ska endast användas med crisp funktionen.. och det är meningen den ska bli varm för att värma maten. Men den behöver jobba tilsammans med grillen. Och om man bara kör den med microvåg läge så kommer den inte värma korrekt..
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Bra micro med en del förvirrande funktioner, har ägt den i ett par månader men dess användargränssnitt är förvirrande och dåligt.

  Den har utan tvekan de mest vidrigaste knapparna man kan ha på en apparat de ger inget klicker eller respons så man inte riktigt vad som händer.

  Det låter pedantiskt men det var tillräckligt för mig att ge bort den till en stackars student.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Trivsam mikro som passar väl i ett hörn.

  Trycker man på start knappen så ökar man tiden med 30 sekunder.

  Fungerar precis som vilken mikro som helst.

  Har man problem med varma kärl eller explosioner så kan jag föreslå plast kärl och löst sittande lock, det är inget unikt för denna mikro, det är så dom funkar.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fyf-n vilket otroligt skräp! Kärlen man värmer i blir superheta. Maten inte alls. Allt man kör där i exploderar i princip. Om man gillar att bränna sig och rengöra mikron varje dag. Då är den perfekt!
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Otroligt långsam känns som att den är på 100W max dock snygg design men det är inte värt jag rekommenderar EJ
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Om du inte har ont om tid eller kraftigt nedsatt hörsel så är detta inget för dig.

  Volymen på piiiipen efter varje knapptryckning är nästintill öronbedövande.

  För att öka timern till 1 minut måste man trycka 5-6 ggr och varje gång ges ett pip.
  Vad jag kunde utröna av manualen eller internet kunde man inte på något sätt justera detta.

  Varan lämnades åter till butiken samma dag. I övrigt så verkade den toppen, speciellt formatet.