Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Moser 1881-0055 Trendcut

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Moser Hårklippare & hårtrimmers (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Den ligger bra i handen.Och i motsats till moser 1400 så vibrerar den knappt.låter gör den men inte mycket.Kammarna sitter rejält fast.Allt går att byta ut och reservdelar finns det i överflöd! Den klipper jämt och fastnar inte i håret.Den är lätt att använda runt öronen.Mitt getskägg tar den på ca 30 sekunder.Sladden är 3.12 meter lång! Även om batterierna är urladdade så är det bara att sätta sladden i väggen och köra!

  Sen har jag aldrig stört mig på den långa laddningstiden på 12-14 timmar.Med lite lödningskunskaper går det också att byta ut batterier om man så vill det i framtiden.Väskan ena dragkedja har gått sönder billig skit som inte matchar kvaliteten på haarschneidern.Jag köpte den i januari 2013 och har använt den varje månad sen dess.. Sen ett litet tips det går lika bra att smörja skären med symaskinsolja.Sen är den väldig lätt att rengöra.Jag har lugg och brukar klippa mig i nacken från 25 mm och nedåt.

  Så en liten uppdatering 2015-07-09 Still going strong! 2019-05-20 Den funkar fortfarande och jag har sparat in mellan 9000-10000 kr på att klippa mig själv Således en ryslig bra investering med en bra avkastning 👍.Skäret har jag inte bytt ut än.Batteriet är okej och sen varför det är bra motor i den beror på att det är tamejfan en rotarymotor i den! Jag kom på det i dag 6 år efter jag hade köpt den...
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  +Väldigt nöjd för prisklassen

  - första munstycket för nära rakning är inte stabil. Plastet har för stort avstånd mellan tänderna o dem rör på sig lätt. Inte så bra om du försöker få nära rakning men inte förr nära
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klipper sämre än en 3 år gammal Philips 299kr så förstår inte vad folk pratar om. Skulle väl vara designen isf.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Exakt och smidig trimmer, älskar att den har fasta kammar som man byter = ingen sån där gigantisk kam som man skjuter in/ut. Alltså mycket mer exakt och jämn klippning och smidig vid korta längder!

  Ersatte min Philips som jag hade innan och denna känns betydligt mer välgjord och mindre plastig!

  En kam gick sönder men beställde bara en ny på eBay. Batteridriften fungerar bra men upplever att den är starkare via nätadaptern.

  Lång sladd som tidigare nämnt.

  Rekommenderas!
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har precis börjat snagga mig och 6mm verkar de flesta uppfattas om snyggast och tycker den väl klipper helt ok! Har ingen erfarenhet av trimmers dock så vet inte, själv kör jag fram o tillbaka en hel del i lite olika vinklar då man väl köra mothårs.Det lämnas ju ändå en del småhår som står ut.

  Kan väl poängteras att man få vara lite försiktig, jag har börjat blöda 3 ggr eller så när jag kört i ansiktet så det gör jag ej mer. Det har aldrig hänt med en skäggaparatstrimmer t ex men antar att det är för det är vasst.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bästa trimmern jag har ägt.
  Tat försiktigt när du tar av klippskäret bara, lätt att den tutar iväg och riskeras att ta skada om den dänger i badrumsgolvet.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra, gedigen apparat som faktiskt känns åt det professionella hållet. Snabb klippning utan att batteriet tappar kraft. Lätt att rengöra. Stabila kammar. Det som drar ner betyget är att kammarna kan kännas lite vassa mot hårbotten. Sen så känns batteriladdningen ålderdomlig. Det finns ingen indikering på att batteriet är färdigladdat utan laddlampan lyser hela tiden vid laddning.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Haft denna hårklippare nu i 3 veckor och är supernöjd. Känns stadig i handen, har en mycket bra batteritid och klipper klockrent på 3mm. Hade en Remington HC710 förut, men den slutade fungera efter drygt 4.5 år, så hoppas att Mosern varar längre! En skillnad jag märkt redan, är att Mosern är mkt lättare att rengöra än Remington HC710,
 • Mycket bra
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag har supertjockt hår och denna käkade igenom det som smör. Har alltid fått rådet att köra på en maskin med fast nätanslutning, men eftersom att jag har en ganska ok spegel i min dusch, så är det ganska smidigt att stå där och klippa sig, så slipper man städa en massa efteråt.

  Visst, den tar tid att ladda och visst, den går inte att skölja under vatten. Men jag tar hellre det än en maskin som fastnar och luggar mig.

  Nu får vi bara se om den håller också, men det står made i germany på den, så det måste den? Eller?
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft en Philips under drygt ett år, en av modellerna med vridbart huvud som kostar ungefär lika mycket som denna. Jag har levt i tron att den var bra, den gjorde sitt jobb även om det krävde att man fick köra fram och tillbaks över skallen i en kvart eller så för att det skulle bli jämt klippt (kör 3 eller 5 mm rakt över). Och jag har även provat några andra billigare klippare med minst sagt nedslående resultat, så Philipsen måste ju ha varit bra trodde jag.

  Så att för första gången använda den här blev närmast komiskt. Den klippte rätt direkt vid första draget och hela klippningen tog inte ens två minuter. Märkligt att det kan vara så stor skillnad mellan maskiner som verkar använda exakt samma metod för att klippa håret. Det var ungefär samma känsla som man får av att prova en Hiliti borrmaskin efter att först stått och karvat med en Black&Decker och det hål som tidigare tog 2 minuter att borra nu tar 2 sekunder. Man märker att det är ett riktigt proffsverktyg.

  Bra att den har en fast kam som man byter ut i stället för en ställbar men här kommer det enda minuset och beviset på att man ändå inte får ett fullblodsproffs för de här pengarna. Den håller inte speciellt bra kvalitet och jag lyckades bryta av den efter första klippningen. Det finns dock reservkammar att köpa för 35kr på Clas så det var ingen katastrof och nu när jag vet så kommer jag att vara mer försiktig när jag tar loss den. Jag klipper dock bort en stjärna på betyget p g a detta.

  Att den inte har lithium-battteri och kräver lite mer underhåll än philipsen (kräver smörjning och går inte att skölja av under kranen) är förstås också lite åt minussidan men bara i marginalen, det är inget som bekymrar mig.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Min begränsade erfarenhet av trimmers gör att jag inte vågar sätta högre betyg. Det finns säkert något som kan bli bättre, men jag vet inte vad det skulle kunna vara. Rekommenderas varmt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Wow, äntligen en klippare på nära professionell nivå till ett skapligt pris. Har haft ett par-tre olika budgetklippare i prisklasserna 300-600kr som alla känts okej för priset, men de utklassas fullkomligt av denna behändiga Moser. Klippet har väldigt liten tendens till att bli randigt och det tar mycket bättre på lite längre längder. Om jag vid självklipp fick ta 2-3 omgångar för ett bra resultat tidigare så räcker det med 1-2 nu.

  Som allmänt med Moser så känns den gedigen. Kammarna är av rejäl plast och dessutom av den fasta sorten i olika längder. Precis som jag lärt mig av erfarenhet är det mest praktiska och hållbara. Rengöring är också lätt när man kan komma åt överallt utan att behöva skruva. (Tryck varsamt vid avlägsning av skärhuvudet, annars kan det fara iväg över golvet som det gjorde för mig första gången.)

  Batteriet är uppenbarligen av någon metallhydrid-variant då laddtiden uppges till ca 14tim och instruktionerna avråder ifrån småladdning. Li-Ion hade förståss varit trevligt men då hade priset knappast legat under tusenlappen, alternativt klipptiden varit betydligt kortare än ungefär en timme som den är här(75min enl Moser webb, 60min enligt instruktionerna och min egen uppskattning). Har inte provat att köra helt slut på en full laddning ännu men den lär utan problem räcka till en månad mellan laddningarna.

  Det enda jag saknar från min senaste Remington är USB-laddningen som jag älskar att se på allt, men det får ändå ses som en mycket ovanlig funktion.