Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

CooperVision Biofinity Toric (6-pack)

 Lägg i lista  Jämför
CooperVision Biofinity Toric säljs även under namnet EyeQ Toric (Eyeq 24)
Jämför pris på alla CooperVision Linser (99)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  + bra skärpa
  - torkar ut snabbare än t.ex. "proclear"
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Har använt mig utav dessa i säkert 10 år.
  Har som längst klarat mig att använda ett par i 4 månader (ingen rekommendation), men då ligger dem i färsk linsvätska över nätterna.
  Dessa fungerar alltid för mig, men nästa gång ska jag prova Proclear Toric.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kört med denna sort nästan ett år, har rätt torra ögon så får oftast använda ögondroppar efter jag har sovit men inte alltid, sitter rätt bra större delen av tiden, kvaliten är rätt bra men 1 av 12 chanser så man fått en par som vart dålig kvalitet, lite dyra jämnfört med andra storlekar, 8 av 10 bara för priset är lite knasigt,
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa linserna jag har använt! Bytte från Purevision Toric som jag också gillade – men de här är ännu bättre. Jag använder dem som dygnet runt-linser och jag känner sällan av dem. Mycket nöjd!
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  dessa linser är bättre än acuvue oasis toric.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Trillade faktiskt över dessa av en ren slump då nån av de stora svenska e-butikerna för kontaktlinser hade nån kampanj för ett par år sedan. Hade då tidigare burit Acuvue Oasys samt SofLens Toric, båda med varierande känsla av välbehag och sina respektive plus och minus. I varje fall, dessa kändes hyfsat bra även efter en hel dags bärande, passformen likaså. Kruxet skulle visa sig vara att få ut dem. Suck, vilken pina. Gjorde lite research och runt såväl svenska som icke-svenska tycka-till-sajter runt om på nätet tycktes valsens gå densamma — ett helvete att få ut dem! Det var en klen tröst att jag i alla fall inte var ensam om problemet. Men så i alla fall, rätt nyligen upptäckte jag av ren slump att nyckeln till finess när man ska ta ut dessa är att först varsamt sätta fingret mot linsen och dra den ner mot ögonglobens nedre kant, then do the pinch. Voila, skillnad som natt och dag gällande svårighetsgraden att få ut dem. Har egentligen inget negativt alls att säga om dessa, men då är jag ju heller inte särskilt bevandrad bland kontaktlinser, detta är som sagt den tredje modellen jag provar.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag har burit linser ända sedan jag var 13 år, idag är jag 26 år. Med andra ord halva mitt liv. Jag har testat många olika linser. Allt ifrån endagslinser till drygnetruntlinser men månadslinser har varit bäst. Jag har med Biofinity märkt att mina ögon kan andas bättre. Det var en av orsakerna till att också min optiker tipsade mig att använda dessa. Jag har oftast haft torra ögon så detta passade mig utmärkt. Jag har märkt en väldigt stor skillnad på ögonen. Visst jag har fortfarande lite problem med torrhet men det handlar nog mer om att jag är slarvig på att ta hand om ögonen. Men det positiva med dessa linser är att det är väldigt hög kvalitet.. Man får mycket för pengarna. De är inte de dyraste linserna men inte heller de billigaste. Jag tycker absolut man ska ge dessa linser en chans. Speciellt om man har problem med torra ögon. Ibland början kan det kännas lite konstigt i ögat tills man börjar vänja sig med ett nytt linsmärke. Jag har i alla fall köpt dessa i cirka 7-8år. http://rabattkodsidor.se/butik/lensway/ . Det kommer oftast upp nya erbjudanden så småningom. Eftersom att köp av linser är återkommande försöker jag också hitta rabattkoder. Lycka till!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har tidigare kört med Air Optix for Astigmatism. Biofinity är likvärdiga tycker jag fast till ett mycket bättre pris. Med Air Optix blev jag kladdig i ögonen mot kvällarna och med Biofinity känns ögonen torra och linserna börjar klibba fast efter en hel dag. Men det är inget jätteproblem. Jag tar ut linserna under nätterna eftersom de klibbar fast vilket jag tycker är obehagligt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dessa linser som jag har använt i cirka sex månader nu jag ganska nöjd. Jag använder dessa som runt linserna klock att ha en med utsidan en kväll i veckan. De är bra att bära hela dagen. Vissa vågar öga när jag vaknar på morgonen. men jag ordna med några droppar lins väska på ögonen. spenderat lite tid att vänja sig vid att gå med dem dygnet runt, men efter ett par veckor, har de varit en dröm att gå med