Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Synology DiskStation DS411

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Synology NAS-servrar (75)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Haft den i några år har fungerat utan problem. Avancerad med massor av inställningar och appar. Inte helt enkel att managera om man inte är lite haj på nätverk och rättigheter.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft denna NAS i 3-4 år nu och har hittills inte stött på några problem. Uppgraderade nyligen till fyra stycken 4Tb diskar dessutom som nu puttrar på i RAID 5.

  Jag använder den främst som media- och backuplagring men också som seedbox och för dessa moment duger denna alldeles utmärkt.

  Den enda feature jag saknar egentligen är att kunna stänga av dioderna eller åtminstone få dem att lysa svagare utan att modifiera detta för hand så att säga. I övrigt toknöjd!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Denna NAS är otroligt smidig. Det grafiska gränssnittet är överskådligt och enkelt. Konfigurera den, samt appar till telefonen är så smidigt det kan bli. Haft den i ett år nu, och den har aldrig strulat. Och det som är ett stort plus för Synology är att de konstant jobbar på att förbättra mjukvaran. Den var bra redan när jag köpte den, och absolut inga buggar. Men den blir bara bättre och bättre för varje uppdatering.

  + Bra mjukvara, enkelt att konfigurera samt enkelt att komma åt information från andra enheter.
  + Tyst, det går att ställa in fläktarna i tre lägen, och även när den kyler som mest låter den inte speciellt mycket.
  + Installera funktioner på NAS:et är extremt enkelt. Som att installera en app på en mobil.
  + Bra forum på nätet om man behöver hjälp.

  - CPUn är kanske inte världens snabbaste. När man lägger över bilder och filmer går den på 100% och kan ta flera dagar att konvertera bilder/filmer om man lägger över mycket.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Smidig Nas som fungerar utmärkt. Inte stött på några problem än så länge.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jättenöjd, stabil, bra gränssnitt.
  Haft min uppe nu i 5 månader utan problem.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Vad kan man säga mer än: riktigt riktigt bra!

  Fantastiskt stabil, har nu en "uptime" på ett halvår utan ett enda problem i en föreningsmiljö.

  Gränssnittet är väldigt lättjobbat. Allt man vill skall finnas, finns där. Och nu med uppgraderingen till DSM 4.0 så finns det ännu mer.

  Har prövat alla appar som finns i gränssnittet, och kör ett flertal av dem dagligen utan några som helst problem. Har för närvarande den i en miljö med ca 20+ användare som belastar den rätt bra men än så länge inga klagomål.

  Kan inte säga att jag hittills hittat ett enda minus med denna NAS, förutom om man kör många IP-kameror (endast en kameralicens ingår).

  Kan ändå inte rekommendera den för köp då 412+ redan kommit ut, och 412 ligger precis runt hörnet, skall själv vänta in 412 för privat bruk. Men för de som inte behöver USB 3.0 (och lite annat), vänta ett tag och köp denna till ett lågt pris som utgående produkt. Har svårt att tro att du kommer bli missnöjd. Synology tillverkar idag, i mitt tycke, de bästa NAS:arna på marknaden.