Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Arctic Accelero Twin Turbo II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Arctic Grafikkortskylare (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Pillrig att montera men funkar över förväntan på ett EVGA GeForce GTX 1060 Gaming ACX 2.0 HDMI 3xDP 6GB som har en totalt värdelös kylning. Jag valde att limma kylflänsarna med Arctic Silver Thermal Adhesive och använde Thermal Grizzly Conductonaut på GPU'n.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Som andra beskriver så är det en rätt pillig montering och den medföljande bruksanvisningen är rätt dålig. Tar man sig lite tid så blir man dock rikligt belönad med en jätteeffektiv och tyst kylare. Låter så gott som ingenting och kyler kanonbra.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  När allt väl sitter på plats så är den helt grym kort och gott. Den låter nästan ingenting på 100% och på 25% är den ljudlös. På 25% fläkthastighet och alla chassifläktar på lägsta så håller sig temperaturena på 65 grader trots full belastning med mitt 6970. MEN kylaren är väldigt krånglig att montera eftersom manualen är värdelös och på exempel bilderna är det ett Nvidia grafikkort och inte ett radeon kort vilket gör allt ännu lite svårare. Det är väldigt svårt att veta vart man ska sätta alla små kylflänsar någonstans. Men om man lyckas montera allt så är all möda värt det. Den är även väldigt prisvärd.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Har monterat denna fläkt på min Zotac GTX 560 och kan bara konstatera att denna fläkt åstakommit stordåd! Originalfläkten var en futtig radialfläkt och temperaturen vid vissa tyngre spel gick snabbt upp i 65-70 grader och spelen började lagga.

  Som alla säger så var den lite meckig att montera, är du inte van att pilla med datorhårdvara så lär du behöva både tid och tålamod. Jag satte dit så många kylflänsar jag bara fick plats med och bytte den medföljande kylpastan mot en bättre från Zalman.

  Pros: Låter betydligt mindre än originalfläkten och lyckades samtidigt sänka tempen under full load från ~70° till ~40° och idle från ~35° till ~27°. Då går den ändå på lägsta varvtal (900 rpm), maxeffekten är på 2000 rpm vilket lär kunna kyla vilket monsterkort som helst.

  Cons: Tog ungefär 1,5 timme att montera den men då tog jag det lugnt, ville inte göra nåt hafsjobb.

  Slutsats: Awesome, köp!
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Som andra skrivit, lite jobbig montering men riktigt bra prestanda och ljudnivå. Mycket prisvärd!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna till mitt XFX 6870.
  Till skillnad från referenskyllaren så lät denna ingenting och höll kortet på behaglig temperatur.

  Temps med referenskylare:
  Idle: 50 grader
  Load: 90 grader

  Temps med Arctic Twin Turbo:
  Idle: 40 grader
  Load: 65 grader.

  En billig kylare som fungerar bättre än jag någonsin vågat tro. Installationen gick smidigt men innehöll en del pill, tog ca 1h.
  Rekommenderas starkt!
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte den till mitt XFX 4870

  The good:
  Knäpptyst och kyler utmärkt. Massor av delar inkluderade. Stöder massor av grafikkort och uppdateringar kommer hela tiden för att passa nya modeller. Priset var också okej.

  The bad:
  Installationen var lite knepig, och som man kan läsa i recensioner är kylpastan som man blandar ihop lite tveksam. Följde instruktionerna, men den fäste ändå inte jättebra. Minneskylarna gled runt på chippet, men föll i alla fall inte av. Instruktionerna var inte heller lika utförliga som man skulle ha velat.

  Kylaren är stor, men det måste man vara medveten om innan köp och kan inte direkt kallas för en nackdel. Det är obligatoriskt för luftkylare om de ska vara effektiva.

  The ugly:
  Många små delar som lätt tappas bort, och då är det kört med installationen. Onödigt krånglig installation av fästanordningen för kylaren. Om de inkluderade häftbitarna för distanserna inte funkar (1/4 funkade för mig) är det mycket svårt att installera kylaren, men underlättas lite om man får hjälp.

  Sammanfattning:
  Prisvärd kylare som är svår att installera och har tveksam kylpasta, men när den väl är på plats gör den inte en besviken. Den är väldigt tyst och samtidigt effektiv, väl värd sitt pris. Rekommenderas även för äldre grafikkort som mitt, för när man uppgraderar till nyare grafikkort följer kylaren med.

  9/10