Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Thunderbolt Display 27" 27"

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Datorskärmar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har haft skärmen i två veckor nu och kan säga att jag är mer än nöjd. Mycket fina och klara färger och en upplösning värt att betala! Skärmen kan upplevas som väldigt dyr, och det är den med. Men med tanke på hur bra bild du får för dessa pengar så är det värt.

  Minuset för denna skärm är så klart att det inte finns USB 3 .0 men det är småpotatis då min macbook retina har USB 3.0.

  Jag har haft en massa skärmar tidigare från olika tillverkare men har aldrig varit nöjd, jag har velat fram och tillbaka om jag ska köpa denna skärmen, om det är värt pengarna. Nu kan jag bara säga att det var värt var enda krona. Om du vill ha och letar efter en skärm med bra kvalitet inifrån och ut så köp denna skärmen!
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  "Hazro" har samma panel för mindre en halva priset.
  Panelen är riktigt fin passar bra med högblankt när pixlarna är så små.
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bra bild men förfärligt dålig kvalitet.
  Köpte 2st nya för bara någon månad sedan. Den första var "dead on arrival" i den mening att den bara slog på ibland, USB hubben fungerade inte, etc. Var lite för långt för att jag skulle orka skicka den så jag fick den reparerad. Allt de gjorde var att byta kabel (den sitter ju fastmonterad så det är inget man gör själv), och detta tog 8 dagar.

  Ett par veckor senare så börjar den andra skärmen uppvisa samma problem. USB hubben slutar fungera, ibland slår den inte igång. När jag googlar på problemen så verkar det vara ett extremt vanligt problem på dessa Thunderbolt skärmar.

  Så, planerar du att använda USB-hubben på skärmen så köp något som håller lite bättre kvalitet än Apple-hårdvara.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Klart bästa skärmen jag någonsin har haft!
  Jo mer jag använder den, jo mer älskar jag den bara... Man kan säga att den snabbt klättrar upp och är med i konkurrensen om min favorit-Apple-Pryl, och det är inte lätt :-)

  Skärmen är jo grym i de flesta hänseenden: Färgåtergivning, ljusstyrka är i topp, och kvalitetskänslan är som vanligt med Apples produkter, inget att anmärka på.

  Och om ni som jag aldrig har jobbat med en upplösning på 2560*1440, så kan jag säga att det öppnar en helt ny värld: Man blir mycket mer produktiv, när man kan hålla mer information på skärmen samtidigt... Eller så är det i alla fall för min del ;-)

  Att den sedan har inbyggd hub för USB(2), FW och Thunderbolt är jo bara grädda på moset. Nu är allt jag tränger på skrivbordet den ena kabel med ström och Thunderbolt som går från skärmen till Macbooken, och en USB från skärmen till mina iDevices...

  Enda nackdelarna är:
  Om du har vält en Thunderbolt skärm, så är det ENBART Thunderbolt som gäller. et går itne att anslata till VGE/DVI/HDMI via adapters. Här kunna Apple gärna ha slängd in en extra Displayport eller HDMI port.
  Ingen USB3 i "hubben". Antagligen en begränsning i Thunderbolt (?), eftersom att det nu på CES lanserades en hel dröm med Thunderbolt hubbar, och inga av dessa erbjuder heller USB3... Men ändå, hade varit nice att ha även den med, så man inte MÅSTE köpa dyra Thunderbolt tillbehör hela tiden för att få bra prestanda!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Nice!!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Grym skärm fick min idag och kan bara säga att den är riktigt Najs!
  Hög upplösning och Thunderbolt en enda kabel så får man en hubb med USB, FW 800, Thunderbolt, Ljud & HD Kamera, Ethernet samt möjlighet till ström av din Laptop!
  Nackdelar.. Ne finns inga!

  Dyr ? för en IPS skärm med så hög upplösning så kan jag inte heller påstå detta, dock mkt pengar men det är ju en helt annan sak !

  En given pjäs för Apple användare!