Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips 32PW9617

 Lägg i lista  Jämför
Det här är en arkiverad kategori. Vi arbetar inte aktivt med den längre, men du hittar fortfarande en del produkter och priser här.
Den här prisbelönta Widescreen-TV:n är det bästa som Philips har att erbjuda vad gäller bild- och ljudkvalitet. Eb Real Flat-bildskärm med 100 Hz-bildbehandlingsteknik för att filmer och sport ska återges på ett sätt som är så verklighetstroget och vilsamt för ögonen som möjligt. Bildpaketet blir komplett med funktionen Digital Natural Motion, som till och med får rörliga bilder att se verklighetstrogna ut. Pixel Pus är den senaste innovationen för bildkvalitet. Den förbättrar dramatiskt visning av detaljer genom att fördubbla antalet bildpunkter på varje linje och ökar därmed antalet linjer i bilden med 33%. 110 watts uteffekt via 8 högtalare (inklusive två sladdlösa högtalare) och Dolby Digital-bildbehandling ger dig en verklighetstrogen HemmaBio-upplevelse. Finns med matchande stativ. Stäng
Den här prisbelönta Widescreen-TV:n är det bästa som Philips har att erbjuda vad gäller bild- och ljudkvalitet. Eb Real Flat-bildskärm med 100 Hz-bildbehandlingsteknik för att fil... Läs mer
Jämför pris på alla Philips CRT (traditionell TV) ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  I mitt tycke väldigt bra bild. Jag älskar Pixel Plus och Digital Natural Motion. Samt att jag numer ej kan se på en vanlig gammal 50Hz tv utan att få rysningar.
 • Utmärkt
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
  Kanon blid speciellt från DVD:n
  Fjärren är väl inte superlogisk
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Bra bild pixelplus. Bra ljud, inbygd subbas.
 • Utmärkt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Otrolig bild. Håller måttet mycket bra
 • Utmärkt
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Bra bild och Dolby Digital dekoder med trådlösa bakre högtalare.
 • Mycket bra
  15 år sedan
  Uppdaterat: 15 år sedan
  Fin och skarp bild... OM man blundar för den "feta/grumliga hinnan" som jag kallar den, tror att den beror på eftersläpningar när saker i bilden rör sig för fort. Ex. om man filmar ett landskap och drar kameran långsamt över landskapet så är det kanon bild, men drar man kameran lite fortare så uppkommer eftersläpningar i form av denna "feta/grumliga hinna" på bildrutan, eller så är det pga att bildröret inte kan släcka ner den gamla bilden tillräckligt fort. Förutom denna "feta/grummliga hinna" är det en kanon TV.
  En annan nackdel är att när man kommer hem till andra som har TV utan Pixel Plus så tycker man att dom är så suddiga. ;-)
 • Utmärkt
  16 år sedan
  Uppdaterat: 16 år sedan
  Riktigt skarp bild med digitaltv och DVD.