Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech M185

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (106)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.57)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Extremt lätt vilket gör användandet svårare. Dålig kontakt med datorn trots att mottagaren är 2meter bort och fullt synlig. Hoppig och dålig precision. Lättinstallerad och billig.

  Sammanfattningsvis skräp. Köp nåt annat.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Logitechs klargörande angående Unifying receiver:
  Thanks for your interest about the Wireless Mouse M185 and I'd be glad to help with your inquiry.

  This mouse model is ready that's why it has the Unifying logo underneath. Please check your receiver, does it shows "Nano Receiver"? If yes, you need to use the Logitech Connection Utility Software instead of the Unifying Software. This software lets you restore the connection between Logitech devices and non-Unifying wireless receivers.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För sitt pris är det den bästa musen jag haft. Skön tyngd och väldigt exakt. Den bara funkar. Bra att man kan stänga av batteriet.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar direkt när man stoppar in den. Jag köpte denna för att få en unifyer reciver (USB) till ett billigt pris, men denna produkt innehåll inte den usb:n, bara en enkel vanlig som funkar endast till musen. Därför sätter jag 6 av 10. inget fel annars.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  En riktigt bra datormus som är prisvärd och lätt att installera (iallafall på Windows 8.1). Jag använder den både till spel och arbete. Tillsammans med en mjuk musmatta som inte är plastig så fungerar musen riktigt bra!

  Jag har använt en del datormöss tidigare, men aldrig haft en sådan som är så pass följsam och exakt med såna mjuka rörelser, speciellt inte för detta pris! Musen har en liten tyngd i sig som gör att den är stabilt och väldigt bekväm att använda. En del andra datormöss är ganska plastiga och dessutom alldeles för lätta, men inte denna!

  Sen är det bra att det finns en av-och-på-knapp som gör att man inte behöver slösa batteriet när man inte använder den. Detta är dock inte unikt för denna datormus. Samma sak gäller det inbyggda förvaringshålet i musen där man kan lägga in USB-sändaren om man vill.
 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Funkar som man kan förvänta sig dvs helt ok. Lätt och bra installation. Ok ergonomi, kan vara något liten för stora händer. Något oprecis vid snabba rörelser. Fungerar dåligt med min musmatta (SteelSeries QcK Mini), på den tycks sensorn ha roterat sig tio grader åt vänter, vilket gör det svårt att föra pekaren horisontelt över skärmen.